Κοζάνη: Επετειακή εκδήλωση για τα 50 χρόνια ζωής ΝΔ την Κυριακή 31 Μαρτίου με επίσημο προσκεκλημένο τον Ιωάννη Πλακιωτάκη

26 Μαρτίου 2024
14:12
Η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Νομού Κοζάνης (πρώην ΝΟ.Δ.Ε.) της Νέας Δημοκρατίας σας προσκαλεί στην επετειακή εκδήλωση για τα 50 χρόνια ζωής της Παράταξης μας την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024 και ώρα 12.00μ.μ. στο κέντρο δεξιώσεων “Doufas De Luxe” (7ο χλμ Κοζάνης – Πτολεμαΐδας).  Επίσημος προσκεκλημένος ο Α’ Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων και τ. Πρόεδρος του Κόμματος κ. Ιωάννης Πλακιωτάκης.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα τιμήσουμε παλαιά στελέχη και πρώην προέδρους των κομματικών οργανώσεων του Νομού μας.
Για τη Δ.Ε.Ε.Π.
Η πρόεδρος,
Ζαρκοδήμου Ι. Θωμαή

9 σχόλια

  • Πώς από την ιατρική παράταξη.. φτάσαμε στο ξεπούλημα της πατρίδας και την στήριξη των ΛΟΑΤΚΙ+.
    Μια ένδοξη πορεία.. κατρακύλας

  • Να τον δείξετε τον άνθρωπο και την ΒΙΠΕ αυτή που είναι απέναντι τελευταία ποιος την είχε εγκαινιάσει.

  • Αφορά και τα στελέχη που τα κυνήγησε χωρίς έλεος στις Περιφερειακές εκλογές; αυτούς που εκβίασαν ακόμη και από το γραφείο πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη σε συνεργασία με χασιλά και τα στελέχη του γραφείου του;
    Τώρα που δεν έχουν 41 %τους θέλουν;
    Δυστυχώς το δεξιό δεξιό κομμάτι που ήταν η βάση του κόμματος τη διώξατε. Αυτά τα λάθη θα πληρωθούν..

    • Ποια δεξιά στελέχη? αυτά που πήγαν κόντρα στο Κόμμα και ψήφισαν και στήριξαν και ήταν υποψήφιοι με τους απέναντι?
      Πάντος αυτά τα δεξιά στελέχη να τα χαίρονται οι ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ που τα ψήφισαν.

  • Θα ασχοληθείτε με τα προβλήματα της χώρας όλο ταξίδια στο εξωτερικό και γλέντια είστε.
    Ο λαός δέν ξέχνα τι σημαίνει δεξιά

  • Θα παραβρεθούμε με μεγάλη χαρά για να επικροτήσουμε την προοδευτική στροφή του άλλοτε συντηρητικού κόμματος και του αναχρονιστικού συνθήματος ΠΑΤΡΟΣ – ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ.
    Επιτέλους!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.