kozan.gr: Καλλωπισμοί (βαψίματα, κλαδέματα κτλ.) σε γειτονιές της Κοζάνης, από συνεργεία του Δήμου, υπό την επίβλεψη και τις παρεμβάσεις του Αντιδημάρχου Ζήση Στημονιάρη (Φωτογραφίες)

26 Μαρτίου 2024
14:27

Καλλωπισμοί (βαψίματα, κλαδέματα κτλ.) σε γειτονιές της Κοζάνης, από συνεργεία του Δήμου, υπό την επίβλεψη και τις παρεμβάσεις του Αντιδημάρχου Ζήση Στημονιάρη

18 σχόλια

    • Να συνδράμουν μόνο για την φώτο μετά καφέ στο κέντρο….έχει πιάσει το νόημα η νέα δημοτική αρχή ότι κάνουμε φώτο αυτά μένουν άλλα εγ θα έλεγα να βγάζουν το πριν και το μετά να φένεται η διαφορά….

    • Φωστήρα….οι 3 δεκαετίες του μαλουτα δεν έφταναν για το βάψιμο …. αλλά σε 3 μήνες θέλεις κοσμοδρόμιο στην πλατεία .
      Ντεπόν

  • Η υπηρεσίες Πρασίνου και τεχνική υπάρχουν και εργάζονται αλλά είναι τόσα τα θέματα που άφησε ο μουτος που συνδράμουν όλοι, αυτό σας πείραξε που γινεται έργο…. Μπράβο στον Κοκκαλιάρη και τους αντιδήμαρχους τους που τρέχουν όλα τα θέματα.

  • Τι άλλο θα δούμε….δύο εργαζόμενοι και ο αντιδήμαρχος ανέλαβαν τον καλλωπισμό….
    Όλα για τη φωτογραφία.

  • Είναι για γέλια και για κλάματα τα όσα γράφονται στο κείμενο και απεικονίζονται στις φωτογραφίες
    Δυστυχώς ο δήμος έχει πολλά προβλήματα που ανεξάρτητα σε ποιον ανήκουν η καταλογίζονται δεν αντιμετωπίζονται
    Τώρα γιατί ολόκληρος αντιδήμαρχος αντί να εποπτεύει,κατευθύνει κλπ την υπηρεσια ασχολείται με αυτά που φαίνονται στις φωτογραφιες,μόνο ο ίδιος μπορεί να απαντησει

    • Όχι δεν είναι της υπηρεσίας αλλά δικά του οπότε τα λερώνει τα καίει τα κάνει ότι θέλει… Πόσο πρόβλημα έχετε που δεν βλέπετε τίποτα θετικό παρά μόνο συγκρίνετε και βγάζετε χολή. Έλεος πια εδώ πέρα μέσα σε τρεις μήνες θέλετε να γίνουν όλα αυτά που δεν έγιναν δέκα χρόνια. Άντε γιατί δεν υποφέρεστε.

  • Αυτό ξέρει να κάνει αυτό κάνει ο άνθρωπος ! Τι θες να σχεδιάσει το αύριο ? Ρε συ Κοζάν δεν τους λες να είναι πιο ταπεινοί ,το έργο θα το δούμε ,τι είναι αυτό το άγχος και θέλουν όλοι προβολή για αστεία πράγματα !!!

  • Καλό θα ήταν Κ Στημονιαρη να ασχοληθείτε με την περιοχή τις ελιμειας που σας έχει ανατεθεί από τον δήμαρχο Κοζανης .Μην το κουράζεται το θέμα

  • Όταν έχεις όραμα για τον θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης τότε παίρνεις μια μπατανοβουρτσα και του δίνεις αξία …
    Στην τελική ότι μας αξίζει έχουμε!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι