Ευχαριστήριο στους γιατρούς, νοσηλευτές, φυσικοθεραπευτές και το υπόλοιπο προσωπικό του Νοσοκομείου Κοζάνης ‘’Μαμάτσειο’’ (της Καλλιόπης Σεμερτζίδου)

26 Μαρτίου 2024
19:00
Κανένα σχόλιο

Εκ μέρους της οικογένειας μας, θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια και από καρδιάς τους Γιατρούς, νοσηλευτές, φυσικοθεραπευτές και το υπόλοιπο προσωπικό του Νοσοκομείου Κοζάνης ‘’Μαμάτσειο’’ για τις υπηρεσίες που παρείχαν στον πατέρα μου Μιλτιάδη Σεμερτζίδη κατά την διάρκεια της νοσηλείας του.

Διαπίστωσα για ακόμη μια φορά το υψηλό αίσθημα ευθύνης και καθήκοντος προς τους ασθενείς παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο χώρος της υγείας.

Ιδιαίτερα ευχαριστώ θερμά τους ιατρούς της χειρουργικής κ. Ζανδέ Νικόλαο, Πατέρα Ιωάννη και τον ειδικευόμενο Βάσο Κωνσταντίνο για το ενδιαφέρον που επέδειξαν, το ήθος και την διάθεση για προσφορά προς τον άνθρωπο.

Με εκτίμηση και τις θερμότερες ευχαριστίες,

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.