Δήμος Κοζάνης: Στις 3 Απριλίου πάμε Λευκόβρυση για την Εθνική μας! – Πανευρωπαϊκός αγώνας χάντμπολ Ελλάδα-Κροατία στο ΔΑΚ, με ελεύθερη είσοδο

27 Μαρτίου 2024
18:07

Ο Δήμος Κοζάνης, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και την Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδας (ΟΧΕ), καλεί το φίλαθλο κοινό να δώσει το δυναμικό του παρών στον κρίσιμο πανευρωπαϊκό αγώνα χάντμπολ Γυναικών μεταξύ των Εθνικών Ομάδων Ελλάδας-Κροατίας, για τη διεκδίκηση της πρόκρισης στα τελικά του EURO 2024, που θα γίνει την Τετάρτη 3 Απριλίου και ώρα 18:00 το απόγευμα στο Κλειστό Γυμναστήριο της Λευκόβρυσης, με ελεύθερη είσοδο για όλες και όλους.

Ευελπιστούμε, να επαναληφθούν οι όμορφες και συγκινητικές εικόνες ενός κατάμεστου γηπέδου, όπως είχε συμβεί πριν από περίπου έναν μήνα, στο νικηφόρο παιχνίδι της Εθνικής μας με τη Βοσνία, όπου 1000 και πλέον φίλαθλοι, στήριξαν από κοντά τα κορίτσια μας.

Σας Περιμένουμε!

2 σχόλια

  • φιλοξενουνται τετοιου επιπεδου διοργανωσεις κι ομως ο περιβαλλοντας χωρος του ΔΑΚ Λευκοβρυσης θυμιζει δεκαετια του ’60 ….με χωματινες πινελιες!!!! ντροπη!!!

  • Δουλειά της περιφέρειας είναι να δείχνει χρήμα εκεί για να καμπαρνίζει ο Ιωαννίδης ;
    Κάντε κανένα έργο και μην πετάτε τα χρήματα σε φρου φρου .

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.