Σχόλιο αναγνώστη στο kozan.gr: Στην οδό Ευτέρπης, πάνω από το 4ο ΓΕΛ Κοζάνης, τα αγριόχορτα έχουν ήδη βγει στο δρόμο, έχοντας καλύψει το πεζοδρόμιο

27 Μαρτίου 2024
18:33

Στην οδό Ευτέρπης, πάνω από το 4ο ΓΕΛ Κοζάνης, τα αγριόχορτα έχουν ήδη βγει στο δρόμο, έχοντας καλύψει το πεζοδρόμιο, στο οποίο φυσικά πεζοί δεν μπορούν να περπατήσουν. Μέχρι τώρα πήραμε δύο φορές τηλέφωνο στη Γραμμή του Δημότη με κανένα αποτέλεσμα, ενώ είναι κάτι απλό να καθαριστεί ο χώρος από τα άγρια χόρτα και τα σκουπίδια που έχουν μαζευτεί. Καλές οι ανακοινώσεις για βελτίωση της αισθητικής της πόλης, αλλά πόλη δεν είναι μόνο το κέντρο, είναι και οι γειτονιές. Εκτός αν από την οδό Ευτέρπης δεν επιλέγει να περνάει κανείς!!

5 σχόλια

  • Θα ήθελα να τονίσω κ ένα ακόμη πρόβλημα, με τα σκουπίδια στις άκρες των δρόμων που οδηγούν στα χωριά του Δήμου μας!

  • Η οδό Καλλιοπης σε αυτή την περιοχή είναι γεμάτη λακκούβες από έργα που έχουν εκτελεστεί αλλά από πλήρης κακή αποκατάσταση. Συγχαρητήρια στον νέο μας Δήμαρχο για την μέριμνα του για τις γειτονιές εκτός κέντρου. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ !

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι