Οι ζωντανοί άνθρωποι δεν πεθαίνουν ποτέ (Γράφει ο Θεόφιλος Παπαδόπουλος)

28 Μαρτίου 2024
08:46

Ήταν Ιούνιος του 1996, ο αείμνηστος Βάσος Λυσσαρίδης (Ο Γιατρός) είχε επισκεφθεί την Κοζάνη για μία σειρά εκδηλώσεων. Ήταν ο μήνας που μας έφυγε ο Ανδρέας Παπανδρέου.

Διέμενε στο ξενοδοχείο ΑΛΙΑΚΜΩΝ. Είχα πάει να του πάρω συνέντευξη για το Κυπριακό. Το μέγα Εθνικό μας Πρόβλημα. Στο περιθώριο της συνέντευξης τον είχα ρωτήσει. Γιατρέ, ποια η γνώμη σου για τον Μιχάλη και μου απάντησε. Θεόφιλε, ο Ελληνισμός έπρεπε να ψάχνει τέτοιους ανθρώπους. Εμείς είμαστε τυχεροί γιατί ο Μιχάλης είναι εδώ.

 

Θεόφιλος Παπαδόπουλος

Δρέπανο, Μάρτιος 24

4 σχόλια

  • Πολύ αξιόλογη η σύντομη αναφορά σας γιά τον αείμνηστο Χαραλαμπίδη ! Δυστυχώς δεν τον τίμησαν (με την ψήφο τους) ούτε οι Πόντιοι ! Η κοματοκρατία και η ιδιοτέλεια θριάμβευσαν.

  • Δίδαξε πολιτικό πολιτισμό.
    Οραματιστής.
    Προφητικά λόγια σε πολλές περιστάσεις, αλλά πού να εισακουστεί (ιδιαίτερα στους καιρούς που ζούμε).
    Σ ευχαριστούμε για τους αγώνες στα θέματα των Ποντίων και της πατρίδας μας.
    Αιωνία η μνήμη σου Μιχάλη.

  • Ούτε οι πόντιοι δεν το στήριξαν αυτον τον ανθρωπο…

    Οι ποντιοι ειναι απασχολημενοι να ψηφίζουν Σταθίκα, Ιβαν Σαββίδη, Νίκη και Φελόπουλο

    • αμα ψηφιζαν νικη και βελοπουλο θα ηταν πρωτοι στον νομο Κοζανης ….ο σαββιδης που κολαει;____τελειως αστοχο σχολιο αδελφε! ….για τον σταθικα εχεις δικιο!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.