Kozan.gr: Το “καρφί” του Γ. Κασαπίδη στην ομιλία του στην επετειακή εκδήλωση της ΝΔ στην Κοζάνη “φωτογραφίζοντας”, χωρίς να τον κατονομάσει, περί ιδιοτέλειας τον Γ. Αμανατίδη, χρησιμοποιώντας σε αντιπαραβόλη, ως παράδειγμα ανιδιοτέλειας στελεχους της ΝΔ, την Πρόεδρο της Δ.Ε.Ε.Π. Κοζάνη (πρώην ΝΟΔΕ) Θωμαή Ζαρκοδήμου (Βίντεο)

31 Μαρτίου 2024
13:36
Το “καρφί” του Γ. Κασαπίδη στην ομιλία του στην επετειακή εκδήλωση της ΝΔ στην Κοζάνη “φωτογραφίζοντας”, χωρίς να τον κατονομάσει, περί ιδιοτέλειας τον Γ. Αμανατίδη, χρησιμοποιώντας σε αντιπαραβόλη, ως παράδειγμα ανιδιοτέλειας στελεχους της ΝΔ, την Πρόεδρο της Δ.Ε.Ε.Π. Κοζάνη (πρώην ΝΟΔΕ) Θωμαή Ζαρκοδήμου.

 

14 σχόλια

  • Την έκφραση της κυριας Ζαρκοδημου την έπιασε η κάμερα ; γιατί αν την έπιασε καταλαβαίνει κανείς ότι ο Κασαπίδης την χρησιμοποίησε χωρίς την έγκριση της και μάλλον και ψευδος αναφερόμενος στο ονομα της .

  • Ναι …αλλά η Ζαρκοδημου ήταν πολύ απογοητευμένη με Κασαπιδη γιατί δεν την έβαλε πουθενά κατά τη θητεία του…άιντε ρε παιδιά…γλείφουνε εκεί που τους φτύνουν.
    Τέτοια ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ …δεν υπάρχει
    Και αφορά ΌΛΟΥΣ

    • Ναι και μετάνιωσε μετά ο κύριος αφού όμως πρώτα τον πούλησαν οι “αρεστοί αυλικοί” του και της έταζε λαγούς με πετραχήλια…

  • Ο περιφερειαρχης των οραματων και των εργων.Ο περιφερειαρχης με ολες τις πανανθρωπινες αξιες.Μακαρι να ειχαμε πολλους σαν τον κ.Κασαπιδη.Ο περιφερειαρχης της καρδιας μας,αν και δε με εβαλε σε δουλεια.

  • Ψωνίσαμε από σβέρκο, λαμόγια κι όχι πρότυπα!
    Είναι μικρή η κοινωνία μας και γνωρίζουμε το ποιόν της εργατικότητας τους και της συμπεριφοράς τους. Απλά κομματόσκυλα!

    • Της”εργατικότητας τους”?!?;!?Καρφώνεται …….οι Νεοδημοκρατες μόλις….καταλάβουν σύντροφε ότι σου έκαναν το ρουσφέτι και δεν τους ψήφισες……άστο καλύτερα……….

  • Ο Κασαπιδης μόνο αλήθειες λέει και τώρα να κάποιους τους πονάει γιατί άλλαξαν στρατόπεδο γιατί τους συμφέρει τι να πούμε ας πρόσεχαν….

    • Ποιόν ετσουξε παραπάνω..τον μεν που δεν μπήκε υποψήφια μαζί του ή τον δε που δεν δέχτηκε να είναι παρατρεχαμενη του γραφείου του;

      • Άμα ήταν παρατρεχαμενη κάποιου γραφείου θα εκλεγόταν παμψηφεί. Ας μας πει ο κύριος Κασαπιδης που λέει όλο αλήθειες αν στήριξε την υποψηφιότητα της στο δήμο Βοιου απέναντι στον Καραμπατζια ή μήπως δεν τον ένοιαζε γιατί είχε τον προσωπικό του αγώνα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι