kozan.gr: Συνεχίστηκαν τα επικοινωνιακά ατοπήματα του Γ. Αμανατίδη και στην ομιλία του στην επετειακή εκδήλωση της ΝΔ στην Κοζάνη, το μεσημέρι της Κυριακής 31/3 (Βίντεο)

31 Μαρτίου 2024
14:09

 

Μιλώντας ως κομματικός περιφερειάρχης της ΝΔ, ξεχνώντας όλα όσα συνέβησαν την προεκλογική περίοδο,  ο Γ. Αμανατίδης, μετά το χθεσινό ατόπημα με το πανηγυρικό δελτίο τύπου λες και ο ίδιος λαχταρούσε και περίμενε ως λύτρωση την επιστροφή του στη ΝΔ, συνέχισε στο ίδιος ύφος και στην ομιλία του στην επετειακή εκδήλωση της ΝΔ το μεσημέρι της Κυριακής 31/3. Μη σκεπτόμενος(;) πως αυτή η λαχτάρα του να “βροντοφωνάξει” πως είναι πάλι πίσω στα γνωστά “λημέρια” προκαλεί αρνητικά όλο εκείνο το κομμάτι των ψηφοφόρων του  που δεν ανήκουν στη ΝΔ κι άκουγαν τον ίδιο προεκλογικά να έχει ένα λόγο άκρως αυτοδιοικητικό, μακριά από κομματικές κορώνες , συνέχισε στο ίδιο μοτίβο με την ανακοίνωσή του. Αντί να απαιτήσει από το κόμμα της  ΝΔ να γνωστοποιήσει, εκείνο, την άρση της διαγραφής του, όπως είθισται να συμβαίνει σε αντίστοιχες περιπτώσεις , αποσπώντας με αυτόν τον τρόπο και  μια έμμεση παραδοχή του λάθους και της κακής επιλογής του κόμματός του να τον διαγράψει, προτίμησε να το κάνει ο ίδιος πανηγυρίζοντας  λες και σχεδόν τους ευχαριστούσε που τον δέχτηκαν πίσω.

33 σχόλια

  • ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΙΦΗΣΑΤΕ ΣΑΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ. ΠΑΣΟΚΟΙ, ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ, ΚΛΠ. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΞΕΠΕΡΔΕΜΑΤΑ ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΕΚΛΕΨΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΚΟΡΟΙΔΑ. ΟΥΡΔΕΣ ΔΥΤΙΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΛΕΤΕ ΤΩΡΑ.

    • Δεν ήθελαν την Γεωργία, ήθελαν τον Γιώργο τον “ανεξάρτητο” . Καλά φουρφούρια εύχομαι….

        • Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να είχε την στήριξη αλλά χατήρια σε γνωστούς καρεκλάτους δεν θα έκανε. Η πιο σοβαρή υποψηφιότητα. Δικαιώνεται αλλά είναι δυστυχώς αργά. Κέρδισαν οι μεσίτες

        • Προτίμησαν τον “ανεξάρτητο” νομίζοντας ότι είναι ΠΑΣΟΚ που τυχαία βρέθηκε στη ΝΔ, ας πρόσεχαν!

    • Ντράπηκε η ντροπή …!!
      Κρίμα κε Αμανατίδη.Ειπαμε να χαρείς αλλά όχι κι έτσι.
      Προδωσες κόσμο…και τελείωσες….!!!

  • Καλωσόρισες Γιώργο στο σπίτι μας. Χαιρόμαστε πολύ γι αυτό, το περιμέναμε και ευχόμαστε να πας μπροστά την Περιφέρεια. Θα είμαστε δίπλα σου και θα στηρίζουμε κάθε καλό και θα είμαστε απέναντι σε κάθε λάθος. Μπράβο στον Κυριάκο τον αρχηγό μας και ευχόμαστε να στηρίζει μέσω του Γιώργου Αμανατίδη τον τόπο μας.

    • Ευχαριστούμε το Μητσοτακέικο για τη στήριξη της περιοχής, πήραμε, πήραμε!
      ΑΕΒΑΛ: την έκλεισε ο Μητσοτάκης, 1200 άτομα στο δρόμο.
      ΕΛΣΙ: την έκλεισε ο Μητσοτάκης, 350 άτομα στο δρόμο.
      ΜΑΒΕ: την έκλεισε ο Μητσοτάκης, 250 άτομα στο δρόμο.
      ΔΕΗ: την έκλεισε ο Μητσοτάκης, 8.000 άτομα στο δρόμο, 10% μείωση πληθυσμού η Δυτική Μακεδονία.
      Κι όσο για Σχέδιο “Δίκαιης” Μετάβασης; Δεν ήταν παρά ένα παραμύθι με άσπρο δράκο.

    • Σου πήρε ο Κυριάκος σας την ΔΕΗ και σου γέμισε υποσχέσεις.
      5 χρόνια μετά δεν έχει πέσει ούτε καρφί στην περιοχή.

  • Συντροφιά της κέντρο αριστεράς,του ΠΑΣΟΚ, κλπ.Περαστικα σας !!!!Με τις υγείες σας!!!!!
    Αυτά παθαίνει οποίος είναι πασοκαρας μέχρι την κάλπη….Τώρα Νικολάκη φυσά το να κρυώσει!
    Ο ταν το κόμμα που ( υποτίθεται οτι)στηρίζεις κατεβάζει
    Υποψήφιο, εσύ τι εκανες;;;;;;Τώρα βάρα προσοχή και υποστήριζε τον με μπόλικο σθένος……Καληνύχτα!!!!

    • Ευτυχώς ο Νίκος είναι αυτό φωτος και δεν έχει ανάγκη καμία ΝΔ και κανένα ΠΑΣΟΚ. Όσο για την Γεωργία ήταν ανεξάρτητη όπως και ο Αμανατίδης. Δεν έδωσε χρίσμα το ΠΑΣΟΚ.

      • Η Γεωργία είχε επίσημη στήριξη απο το ΠΑΣΟΚ και σταθερά αυτοδιοικητικό προφίλ, αλλά ο Νικολάκης μαζί με τον Δημητράκη προτίμησαν τον βουλευτή της ΝΔ γιατί άραγε;

  • Πώς λέει εκείνη η παροιμία
    Ο λύκος και αν έγερασε και ασπρισε τα μαλλιά του μήτε την γνώμη άλλαξε μητε την κεφαλή του

  • Το ότι χάρηκε έπρεπε να το δείξει γιατί ήταν ο εαυτός του. Όσο για όλους που τον ψήφισαν την δεύτερη Κυριακή καλά έκαναν.

  • Ο Αμανατιδης πανηγυρίζει τον γυρισμό του σε μια ΝΔ που πλέον δεν ειναι παντοδύναμη. Νιώθει περήφανος για το πως διαχειρίστηκε το θεμα των τεμπων το κόμμα του; Κρίμα που δεν ηταν στην Βουλή να χειροκροτήσει τον Καραμανλή …έλεος

  • Έβαλε και τον δημοσιογράφο του να γράψει ενα άρθρο που το διαβάζεις και γλυστρας απο τα σάλια …ντροπή και αίσχος

  • Συγχαρητήρια kozan.gr για τον τρόπο που παρουσιάζετε το θέμα.

    Να συνεχίσετε να ασκείται κριτική σε όσους συνειδητά υποτιμούν τη νοημοσύνη μας.

  • Οι δυτικομακεδομες και ειδικά οι Κοζανίτες νομίζουν ότι με τη ψήφο τους κάνουν επανάσταση και αλλάζουν την περιοχή. Την αλλάζουν ως προς το χειρότερο. Συγχαρητήρια.

  • Ρε Κοζάν συγγνώμη και όλας αλλά ποτέ απαρνήθηκε την ΝΔ ο Αμανατίδης;
    Ποτε είπε ότι δεν είναι ΝΔ ;
    Ίσα ίσα που έλεγε είμαι ΝΔ, πικρία προφανώς και υπήρχε, η κυβέρνηση αναγνώρισε το λάθος της και επανένταξε έναν άξιο τεχνοκράτη

  • Ντροπή στο απωλολός πρόβατο που γύρισε στο μαντρί, ντροπή και στο μαντρί που τον δέχτηκε πίσω. Αυτή είναι η πολιτική δυστυχώς στην Ελλάδα

  • Καλέ καλά έκανε! Μιτσοτακική οικογενειοκρατία στην Ελλάδα, Αμανατιδογκερεχτική οικογενειοκρατία στην Δυτική Μακεδονία…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι