kozan.gr: Άλλες 350 φωτογραφίες από την επετειακή εκδήλωση για τα 50 χρόνια ζωής της ΝΔ, που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 31/3 στην Κοζάνη

31 Μαρτίου 2024
15:44

 

Άλλες 350 φωτογραφίες από την επετειακή εκδήλωση για τα 50 χρόνια ζωής της ΝΔ, που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 31/3 στην Κοζάνη.

 

 

Κλικ εδώ

16 σχόλια

    • Ελπίζω να ξέρεις ιστορία και να θυμάσαι ποιοι κυβέρνησαν κυρίως αυτά τα χρόνια ή ποιοι κυβέρνησαν πρόσφατα τη χώρα και ευθύνονται για τις κρίσεις της!

  • βαρέθηκα τόσα χρόνια να βλέπω τα ίδια πρόσωπα στις εκδηλώσεις του κόμματος.
    δεν κουράστηκαν;;
    ανανέωση δεν υπάρχει;;

  • Ο/Η Ποτέ Ξανά Νέα Μιζο-Κρατία καλή επάνοδο στο χρονοντουλαπο της ιστορίας σύντομα λέει:

    50 χρόνια καταστροφή
    50 χρόνια προπαγάνδα
    50 χρόνια φτωχοποίηση
    50 χρόνια ψέμα και φέσια

    Μισό αιώνα εγκληματική οργάνωση!

  • Έχει η σημερινή ΝΔ του Μητσοτάκη την παραμικρή σχέση με την ΝΔ του Καραμανλή;. Η σημερινή αποτελεί παραμαγαζο του Σημίτη και της σαπίλας του. Φυσικά το αποτέλεσμα αυτών των 50 χρόνων είναι το λιγότερο ελεεινό για την πατρίδα μας. Προδοσία, ξεπούλημα, χρεωκοπία χαρακτιρηζουν αυτά τα 50 χρονια.

  • Πολύ δουλειά τα τρόλ του ΣΥΡΙΖΑ. Τα ίδια λέγατε πριν λίγους νηνες και η διαφορά ήταν 20+ . Τώρα με Κασσελακη , που λέτε να φτάσει παιδιά, οεο?

  • Κοίτα τι ποιότητας στελέχη εκπροσωπούν την σημερινή ΝΔ. Μόνο ο μπουμπουκος λείπει από την φωτογραφία για να δέσει το γλυκό!!.

  • Ο κασαπιδης και Ο Κωνσταντινίδης ήρθε η ώρα τους να πάνε στα σπίτια τους δεν μπορούν να πουλήσουν άλλο τους έχει καταλάβει Ο λαός.

  • Ο μόνος σοβαρός εκει μεσα ειναι ο Κωνσταντινιδης . Ο Αμανατιδης μας ξεγέλασε πήρε τις ψήφους μας απο (ΠΑΣΟΚ) λέγοντας μας ότι κατεβαίνεις ανεξάρτητος και τώρα γυρίζεις στη ΝΔ. Αστειος.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι