kozan.gr: Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 31 Μαρτίου στην Πτολεμαΐδα η παρουσίαση του βιβλίου “Ο κλόουν” της Λένας Δεμερτζή (Βίντεο & Φωτογραφίες)

31 Μαρτίου 2024
17:40
Κανένα σχόλιο

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 31 Μαρτίου στην Πτολεμαΐδα η παρουσίαση του βιβλίου “Ο κλόουν” της Λένας Δεμερτζή.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Ένα εικοσάχρονο κορίτσι βρίσκεται δολοφονημένο στο παιδικό του δωμάτιο…
Κανείς δεν έχει μπει ή έχει βγει από το σπίτι…
Ένα σημείωμα που περιπλέκει τα πράγματα…
Ο δολοφόνος κυκλοφορεί ανενόχλητος νομίζοντας πως έχει ξεγελάσει την αστυνομία…
Ένας κλόουν, κρυμμένος πίσω από τη μάσκα του, διασκεδάζει με όλους…
Το μόνο πρόσωπο που θα μπορούσε να βοηθήσει την αστυνομία έχει απώλεια μνήμης…
Το θύμα ζητά δικαίωση…
Θα καταφέρει ο Γιώργος Πετρόπουλος και η ομάδα του να εξιχνιάσουν αυτό το έγκλημα;

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα

​Η Λένα Δεμερτζή γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Μεσημβρία Θεσσαλονίκης. Σπούδασε στη Φιλοσοφική Σχολή Ιωαννίνων. Τα τελευταία χρόνια ζει στην Πτολεμαΐδα με την οικογένειά της, όπου και εργάζεται στην εκπαίδευση. Το πρώτο βιβλίο της εκδόθηκε το 2018 και από τότε έχει εκδώσει άλλα τρία βιβλία. Μέχρι στιγμής έχει γράψει δύο κοινωνικά και δύο αστυνομικά μυθιστορήματα. «Ο Κλόουν» είναι η δεύτερη ιστορία με πρωταγωνιστή τον αστυνόμο Γιώργο Πετρόπουλο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι