Τώρα με την απόφαση σου να γίνεις ξανά ΝΔ έγινες πολιτικός ΝΑΝΟΣ (Γράφει ο Τάσος Χαραλαμπίδης, Πολιτευτής Ελληνικής Λύσης στην Π.Ε. Κοζάνης)

31 Μαρτίου 2024
21:51
Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας όχι ξανά της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργο Αμανατίδη. Έτσι σε ήθελε ο κόσμος που σε ψήφισε. Δηλώνοντας Ανεξάρτητος με το συνδυασμό σου, σε πήρα τηλέφωνο κι είπα ότι θα σε στηρίξω κ θα κάνω αγώνα για να αλλάξει το κατεστημένο της ΝΔ με ευχαρίστησες κ μου είπες χαρακτηριστικά με διαγράψαν επόμενος δεν ανήκω στην ΝΔ.
Έπεισα εκατοντάδες ανθρώπους να σε ψηφίσουν, από διαφορετικά κόμματα. Μόνο από το Ρύμνιο το χωριό μου πήρες πρώτο κ δεύτερο γύρο 57 σταυρούς ,με ένα άτομο κ δυνατό στέλεχος ΝΔ που είχε μονοπώλιο το χωριό κ όλα αυτά τα λέω γιατί πίστεψα κ έλεγα ότι είναι ηθικός κ τίμιος ο Γιώργος ,Δεν είναι σαν τους άλλους.
Δυστυχώς είσαι ο χειρότερος κ από αυτούς. Κρίμα παρέσυρες πολλούς να σε ψηφίσουν μπροστά στο προσωπικό σου συμφέρον κ πουλώντας όλους εμάς χωρίς ήθος κ ντροπή ,χαιρέτισες με μεγάλη χαρά την ανάκληση της διαγραφής σου κ πηγές να σε συγχαρούν γι’ αυτό. Που αυτοί σε κατηγορούσαν σε λοιδορούσαν για την απόφαση σου για την περιφέρεια.
Εμείς που σε τιμήσαμε με την ψήφο μας σε κάναμε πολιτικό Άρχοντας της Δυτικής Μακεδονίας .
Τώρα με την απόφαση σου να γίνεις ξανά ΝΔ έγινες πολιτικός ΝΑΝΟΣ.
Βέβαια έχεις κάθε δικαίωμα να πράξεις ότι θέλεις, ο καθένας μας γράφει την δίκη του πορεία και ιστορία!

16 σχόλια

  • NAI κ. Χαραλαμπίδη έχει κάθε δικαίωμα να πράξει ότι θέλει . Αλλά και η ελευθερία έχει τίμημα .
    Σας συγχαίρω !

  • ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ ΤΙ ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ
    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΡΓΑ
    ΤΩΡΑ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΘΕΛΕΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΑ ΝΕΑ ΕΡΓΑ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ. ΚΡΙΜΑ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ .
    ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΞΗΖΕ ΑΥΤΗ Η ΤΥΧΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 60 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗ ΔΕΗ
    ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΑΤΕ ?
    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ . ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΛΛΟΙ 20000 ΝΕΟΙ

  • Σωστά όλα όσα αναφέρατε,τώρα όμως είναι αργά. Ο σκοπός επιτεύχθηκε και έρχονται τα ανταποδοτικά. παρασύρθηκα και τον ψήφισα ως ανεξάρτητο. Η μπεσα χάθηκε. Ζήτω η κουτάλα.

  • Δηλαδή για να καταλάβω.Επεισες εκατοντάδες κόσμου να στηρίξουν Αμανατίδη αλλά δεν τους έπεισες να στηρίξουν εσένα στις Βουλευτικές;Έλα ρε Τάσο,λίγη σοβαρότητα δε βλάπτει.

  • Απόλυτα αναμενόμενο αν ήθελε να βοηθήσει θα το έκανε με συνεργασία προς την προηγούμενη διοίκηση. Έτσι είναι “αυτοί” μια έτσι μια αλλιώς όπου φυσάει το συμφέρον. Η σύζυγος μας έλεγε καμάρι μας που μας διέγραψαν… Τώρα ξεκαμαρώσατε;

    Καλά να πάθετε εσείς που τους στηρίξατε.

    • Αφήστε μας να το γιορτάσουμε. Βγάζετε χολή. Ο Αμανατίδης ήταν και είναι ΝΔ. Τώρα γιατί πήρε ψήφους από όλους τους χώρους δεν το άξιζε; Άλλωστε σαν Περιφέρειάρχη αυτοί που τον ψήφισαν με το πσράπάνω ανταμοίφθηκαν.

  • Ο Αμανατίδης ήταν και είναι ΝΔ.Ανεξάρτητο όμως συνδυασμό έκανε όταν κατέβηκε.Σήμερα στην περιφέρεια διοικούν οι ΠΣΚΟΙΚΟΙ και πάντα γιατί μόνο αυτοί ξέρουν να διοικούν από το 89.Όλα τα άλλα παραμύθια.Αυτοί δεν έχουν ενδοιασμούς και μόνο έναν θεό προσκυνάνε την εξουσία.Επί Καρυπίδη και επί όλων αυτοί.

    • ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΝΟΜΙΚΟΣ,ΑΛΛΑ ΡΩΤΩ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ;

  • η παράταξη της ΝΔ βλέπει ότι καταρρέει …….και ως εκ τούτο γυρνάει εκεί που “φτύνει” εν όψη των εκλογών που έρχονται έτσι ώστε να μαζέψει ψήφους . Προφανώς ευελπιστεί ότι στο πρόσωπο του Αμανατίδη θα κερδίσει τους ψηφοφόρους του……ΑΜΜΜΜΜ ΔΕΕΕΕΕΕΕ……τον μπούλο θα πάρει ίσα ίσα το αντίθετο αποτέλεσμα ….και όσο για τον Αμανατίδη κρίμα γιατί όλοι πιστέψαμε στην μπέσα του….ΚΡΙΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι