Κλιμάκιο του ΕΚΑΒ Κοζάνης επισκέφτηκε το ΓΕΛ Βελβεντού

31 Μαρτίου 2024
22:29
Κανένα σχόλιο

Την Τρίτη 5 Μαρτίου 2024 κλιμάκιο του ΕΚΑΒ Κοζάνης επισκέφτηκε το σχολείο μας (ΓΕΛ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ), μετά από δική μας παραίνεση και πρόσκληση της Διευθύντριας.

Οι ΕΚΑΒΙΤΕΣ βιωματικά παρουσίασαν την παροχή Πρώτων Βοηθειών, έκαναν συζήτηση με ερωταποκρίσεις με τις μαθήτριες και τους μαθητές και στη συνέχεια έκαναν επίδειξη της παροχής Πρώτων Βοηθειών με τη συνδρομή και τη συμμετοχή μαθητριών, μαθητών και εκπαιδευτικών. Ο ενθουσιασμός των μαθητριών των μαθητών και των εκπαιδευτικών ήταν μεγάλος.

Η διάρκεια της επιμόρφωσης των μαθητριών των μαθητών και των εκπαιδευτικών ήταν τρίωρη και δεσμευτήκαμε σε μία καινούρια συνάντηση, για να λύσουμε απορίες που μας δημιουργήθηκαν.

Η Συντονίστρια της δράσης

ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΖΑΡΟΓΙΑΝΝΗ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.