Μεγάλη επιτυχία του Ομίλου Σκραμπλ Πτολεμαΐδας στο 17ο Τουρνουά Σκραμπλ Θεσσαλονίκης

2 Απριλίου 2024
07:38
Κανένα σχόλιο

Ο Όμιλος Σκραμπλ Πτολεμαΐδας θριάμβευσε στο 17ο Τουρνουά Σκραμπλ Θεσσαλονίκης, που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 30/31 Μαρτίου 2024!

Νικήτρια αναδείχθηκε η Αποστολίδου Λένα του ΟΣΠ!!!!

Τις τρεις στις τέσσερις πρώτες θέσεις κατέλαβε ο Όμιλός μας αφού τρίτη κατετάγη η Μιχαηλίδου Βαρβάρα και 4η η Αδαμίδου Ανθούλα επίσης του ΟΣΠ!

Εκτός του ΟΣΠ, στο τουρνουά συμμετείχαν 69 παίκτες από τους εξής ομίλους:

  • Όμιλος Αθηνών – Πειραιώς (ΟΣΑΠ)
  • Όμιλος Θεσσαλονίκης (ΟΣΘ)
  • Ένωση Θεσσαλονίκης (ΕΣΘ)
  • Όμιλος Καστοριάς (ΟΣΚ)
  • Όμιλος Ημαθίας (ΟΣΒ)
  • Όμιλος Ρόδου Δωδεκανήσου (ΟΣΡΔ)
  • Όμιλος Μήλου (ΟΣΜ)

και μεμονωμένοι παίκτες από Αλεξανδρούπολη, Πάτρα, Βερδικούσα Λάρισας.

Ο Όμιλος μας έχει συνεχώς ανοδική πορεία και δείχνει την δυναμική του αφού συνεχίζει να μετέχει και να κερδίζει σημαντικές θέσεις σε διάφορες διοργανώσεις!

ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

Από το ΔΣ του ΟΣΠ

  

  

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι