Γυμνάσιο Σερβίων: Επιμορφωτική συνάντηση Γονέων και Κηδεμόνων με θέμα τις σχέσεις γονέων – παιδιών

2 Απριλίου 2024
08:53
Κανένα σχόλιο

 Επιμορφωτική συνάντηση Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Σερβίων με θέμα τις σχέσεις γονέων – παιδιών. Εξαιρετικά γόνιμη και ουσιαστική υπήρξε η προγραμματισμένη συνάντηση στις 29-03-2024 (ώρα:10:00), στο πλαίσιο του Σχεδίου Δράσης «Σχέσεις σχολείου – οικογένειας», των γονέων και κηδεμόνων με τα μέλη της ΕΔΥ του Γυμνασίου Σερβίων, κα Ζάχου Κωνσταντίνα, Κοινωνική Λειτουργό και κα Κυρικλίδου Δέσποινα, Ψυχολόγο.

Η επιμορφωτική συνάντηση πραγματοποιήθηκε στον χώρο του Γυμνασίου και αφορούσε στις σχέσεις γονέων – παιδιών και πώς αυτές επιδρούν στη συμπεριφορά. Τέθηκαν ζητήματα επικοινωνίας γονέων – παιδιών, συζητήθηκαν οι δύο όψεις της επικοινωνίας μέσα από προσωπικές εμπειρίες των γονέων και παρουσιάστηκαν μέσω διαδραστικών πρακτικών οι τεχνικές της ενεργητικής ακρόασης και της αποτελεσματικής επικοινωνίας.

Ευχαριστούμε θερμά τις κυρίες Ζάχου Κωνσταντίνα, Κοινωνική Λειτουργό και Κυρικλίδου Δέσποινα, Ψυχολόγο που με επιστημονικό και βιωματικό τρόπο προσέγγισαν ένα τόσο απαιτητικό θέμα που υπαγορεύει μεγάλη προσπάθεια από τους γονείς και κηδεμόνες, ώστε να επικοινωνήσουν ουσιαστικά με τα παιδιά τους.

Ο Διευθυντής του Γυμνασίου Σεερβίων

Τσολακίδης Κυριάκος

Η ομάδα του Σχεδίου Δράσης

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.