kozan.gr: Ο Γ. Κασαπίδης για την επανένταξη του Γ. Αμανατίδη στη ΝΔ: “Θα πρέπει να γνωρίζουμε αν τηρήθηκαν οι διαδικασίες, που προβλέπονται από το καταστατικό του κόμματος, για την επαναφορά ενός στελέχους, εαν υπάρχει κάποια δήλωση αναγνωρίσεως της εσφαλμένης κίνησης που πήγε απέναντι στην απόφαση του Προέδρου του κόμματος” (Βίντεο)

2 Απριλίου 2024
20:05

 

Σε δηλώσεις, πριν από την έναρξη του περιφερειακού συμβουλίου, το βράδυ της Τρίτης 2/4, για την επανένταξη του Γ. Αμανατίδη στη ΝΔ, προχώρησε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Γ. Κασαπίδης:

 

3 σχόλια

  • Μιλησε ο ροδονερος με το απλανες βλεμμα που 4 χρονια ασχολιοταν με σκεπες και νουμερα του κοβιντ μονο
    Ασε μας Γιωργακη , οτι κι αν εγινε με τον Αμανατιδη εσυ ησουν ο πλεον ακαταλληλος λιγος και ανεπαρκης.
    Μεινε στις λεβαντες και τους κηπους σου γιατι μεχρι εκει φτανεις οπως απεδειξες τα τελευταια χρονια γιατι παρακατω δεν πας.

  • Δηλαδη αν δεν τηρηθηκαν τι θα κάνεις θα μαλωσεις τον Μητσοτάκη;
    Η θα ρωτήσεις τον αρχηγο της Νίκης;;;
    Υγ. Κασαπίδη η πρωτη σου ηττα ηρθε τον περασμενο οκτωβρη. Τωρα ηταν η δευτερη και δεν την περιμενες τοσο γρηγορα. Αντε σιγά σιγά να εκδηλωθείς

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι