kozan.gr: Γ. Κασαπίδης στο περιφερειακό συμβούλιο: “Ποινικό αδίκημα για τ’ ότι 35 οχήματα της Π.Ε. Κοζάνης ήταν ανασφάλιστα, που για πρώτη φορά συμβαίνει στην Περιφέρειά μας” – “Δεν κινήθηκε κανένα από τα ανασφάλιστα οχήματα”, είπε ο Αντιπεριφερειάρχης Κ. Βύζας εξηγώντας τι συνέβη, για ποιο λόγο έμειναν ανασφάλιστα τα οχήματα και για πόσο χρονικό διάστημα – Η τοποθέτηση και της προϊσταμένης υπαλλήλου του Τμήματος Οικονομικών η οποία ανέφερε πως κακώς έγινε το συγκεκριμένο θέμα πολιτικό ζήτημα (Βίντεο)

2 Απριλίου 2024
20:57

 

Γ. Κασαπίδης στο περιφερειακό συμβούλιο: “Ποινικό αδίκημα για τ’ ότι 35 οχήματα της Π.Ε. Κοζάνης ήταν ανασφάλιστα, που για πρώτη φορά συμβαίνει στην Περιφέρειά μας”. “Δεν κινήθηκε κανένα από τα ανασφάλιστα οχήματα”, είπε ο Αντιπεριφερειάρχης Κ. Βύζας εξηγώντας τι συνέβη, για ποιο λόγο έμειναν ανασφάλιστα τα οχήματα και για πόσο χρονικό διάστημα.

Τοποθέτηση Γ. Κασαπίδη

Τοποθέτηση Κ. Βύζα

Η τοποθέτηση και της προϊσταμένης υπαλλήλου του Τμήματος Οικονομικών (κας Καλμπάκη) η οποία ανέφερε πως κακώς έγινε το συγκεκριμένο θέμα πολιτικό ζήτημα

 

 

Διαβάστε επίσης σχετικά με το θέμα, ανάρτηση του kozan.gr που προηγήθηκε:

 

kozan.gr: Με σημερινή (1/4) απόφαση Περιφερειάρχη, στην απευθείας ανάθεση της ετήσιας ασφάλισης τριάντα πέντε (35) επιβατικών οχημάτων και μηχανημάτων έργου αρμοδιότητας της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών προχωρά η Π.Ε. Κοζάνης

 

 

12 σχόλια

  • Ας μας πει Ο κασαπιδης τι έκανε τόσα χρόνια και μην σφυρίζει αδιάφορα η σημερινή περιφέρεια και Ο περιφερειάρχης μας είναι ικανή και δουλεύουν για το καλό και το σύνοτης Δυτικής Μακεδονίας φτάνει Κασαπιδη έλεος πια!!

  • Κασαπίδης πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος. Η Διευθύντρια το αποστόμωσε . Και ο Βυζας σοβαρός και μεστός λόγος χωρίς θεατρινισμούς όπως ο Κασαπίδης .

  • αχ Κασαπίδη βρες κανα σοβαρο θέμα. Σε καταπιε ο Αντιπεριφεριαρχης ωραιος. Οσο τρεχουν οι περιφεριακοι συμβουλοι του Αμανατιδη δεν ετρεξες 20 χρονια βουλευτης.

  • Από 3500 ήρθε μέιλ για 11000 από το γραφείο του αντιπεριφερειάρχη. Αυτό λέει είναι υπηρεσιακό λάθος αλλά γιατί τα ρίχνετε στους υπαλλήλους. Δεν βγαίνει νόημα.

  • Λέω εγώ μήπως τα κάνατε θάλασσα. Αν σκονταψατε σε μια ασφάλιση αυτοκινήτων στο πιο γελοίο τότετι να περιμένουμε από σας. Σας ακούμε και κουνάμε τα κεφάλια μας.

  • Γιώργο η αλαζονεία δεν σου κάνει καλο σε έστειλε εκεί
    Βυζα γλεντά τον δεν έχει να κάνει αντιπολίτευση συνέχισε με τις πόρτες ανοικτές έτσι

  • Τι βλέπω έπιασαν δουλειά τα παπαγαλακια του Αμανατίδη. Αν εγώ έχω ανασφάλιστο όχημα χωρίς να παραδωσω πινακιδες μπορεί να φαει προστιμο . Εδώ δεν έγινε κάτι;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι