kozan.gr: O Aντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Λ. Μεταξάς απευθυνόμενος στον Γ. Κασαπίδη για το ζήτημα των ανασφάλιστων υπηρεσιακών οχημάτων της Π.Ε. Κοζάνης: “Αναγάγατε ένα υπηρεσιακό ζήτημα σε πολιτικό. Eσείς για ποιο λόγο κ. Κασαπίδη επί 3 ολόκληρους μήνες δεν είχατε Τεχνικό Ασφαλείας και θέτατε με την ίδια λογική κι εσείς σε κίνδυνο τους εργαζόμενους της Περιφέρειας;” (Bίντεο)

2 Απριλίου 2024
21:20

O Aντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Λ. Μεταξάς απευθυνόμενος στον Γ. Κασαπίδη για το ζήτημα των ανασφάλιστων υπηρεσιακών οχημάτων της Π.Ε. Κοζάνης στη συζήτηση που διεξήχθη στο περιφερειακό συμβούλιο το βράδυ της Τρίτης 2/4 του είπε: “Αναγάγατε υπηρεσιακό ζήτημα σε πολιτικό. Eσείς για ποιο λόγο κ. Κασαπίδη επί 3 ολόκληρους μήνες δεν είχατε Τεχνικό Ασφαλείας και θέτατε με την ίδια λογική κι εσείς σε κίνδυνο τους εργαζόμενους της Περιφέρειας;”

 

Η τοποθέτηση του Λ. Μεταξά

 

 

 

 

Σχετικές αναρτήσεις με το προαναφερθέν θέμα

kozan.gr: Γ. Κασαπίδης στο περιφερειακό συμβούλιο: “Ποινικό αδίκημα για τ’ ότι 35 οχήματα της Π.Ε. Κοζάνης ήταν ανασφάλιστα, που για πρώτη φορά συμβαίνει στην Περιφέρειά μας” – “Δεν κινήθηκε κανένα από τα ανασφάλιστα οχήματα”, είπε ο Αντιπεριφερειάρχης Κ. Βύζας εξηγώντας τι συνέβη, για ποιο λόγο έμειναν ανασφάλιστα τα οχήματα και για πόσο χρονικό διάστημα – Η τοποθέτηση και της προϊσταμένης υπαλλήλου του Τμήματος Οικονομικών η οποία ανέφερε πως κακώς έγινε το συγκεκριμένο θέμα πολιτικό ζήτημα (Βίντεο)

kozan.gr: Με σημερινή (1/4) απόφαση Περιφερειάρχη, στην απευθείας ανάθεση της ετήσιας ασφάλισης τριάντα πέντε (35) επιβατικών οχημάτων και μηχανημάτων έργου αρμοδιότητας της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών προχωρά η Π.Ε. Κοζάνης

8 σχόλια

  • Κασαπιδη δεν το έχεις καταλάβει ακόμα ότι πολιτικά έχεις τελειώσει .πάρε τον Κατανα και πάτε διακοπές να ξεκουραστείτε.

  • Η λογική των συμψηφισμών δεν έχει θέσει συο 2024…. αν έχεις σφάλλει το παραδέχεσαι και απολογείσαι ή παραιτείσαι λόγω ανεπάρκειας. Αυτά τα λίγα και καθαρά Λύσσανδρε.

    • Τόσο πολύ πονάει όσο και να τον πατε κόντρα τον Λυσανδρο δεν μπορείτε να τον φτάσετε πουθενά είναι Ο καλύτερος Ο άρχοντας.

  • Απαράδεκτος και υπηρεσιακά και από άποψη συμπεριφοράς ο Μεταξάς!
    Αν είναι δυνατόν, να έχει μπει ο Απρίλιος και να έχει ακόμα ανασφάλιστα οχήματα η Υπηρεσία που θα έπρεπε να είναι υπόδειγμα νοικοκυριού!!
    Δηλαδή κ. Αμανατίδη γι αυτό έγινε όλο αυτό; (!) Για να δοθεί εκεί που θέλετε “η δουλειά ” με απευθείας ανάθεση;
    …ο γιαλός πάντως, σίγουρα δεν είναι στραβός…
    Δεν νε ενδιαφέρει ποιος ανέδειξε το θέμα, ούτε τα τρολ του Αμανατίδη, η Διοίκηση της Περιφέρειας εκτέθηκα πολύ σοβαρά!

  • Αλλα αντ’ αλλως της παρασκευης το γαλα!Ο Μεταξας δεν εχω καταλαβει τι ακριβως λεει!Εαν οι 3 μηνες του Κασαπιδη ειναι δικαιολογημενοι “δεκτον” γιατι παει και κανει απευθειας αναθεση;Ποιο ειναι το κατεπειγον; Κανουν απευθειας αναθεση ενω οταν ειχαν ερωτηθει σχετικα στην οικονομικη επιτροπη ειχαν δηλωσει οτι κινειται ειναι ασφαλισμενο!Και ερωτω, ποιες μετακινησεις γινανε κατα το διαστημα αυτο και ποιες δεν γινανε λογω ελλειψης ασφαλιστικης καλυψης;

    Πολιτικος γιγαντας ο Μεταξας, δεν λεω, οπως και πολιτικος γιγαντας ο Κασαπιδης και η Ζεμπελιαδου και και και….αλλα ελεος καπου με τα επιχειρηματα!Με αυτους θα κυβερνησεις ρε Γιωργο; Δεν πατε καθολου καλα! Παραδοσιακα οι πρωτες 100μερες θεωρουνται ως περιοδος χαριτος. Τελειωσαν ομως οι εκπτωσεις!Θα πρεπει να μαθουν οι αυλικοι να απαντανε! Εχει συγκεντρωθει ολο το κατακαθι της ΝΔ …. Τζιτζικας και Σια!Περιμενουμε απαντησεις, σχεδιο και αποτελεσματα!Εαν οχι, χαρηκαμε ο επομενος!Τουλαχιστον θα ναι καλο να καουνε καποιοι που γιναν πολιτικα συμβολα μεσω δημοσιευσεων στα social!Αναμενουμε!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι