Τοποθέτηση πινακίδων πληροφοριών και ενημέρωσης στον χώρο του Βυζαντινού Κάστρου Σερβίων

4 Απριλίου 2024
11:19

 

Με την τοποθέτηση πινακίδων πληροφοριών και ενημέρωσης ολοκληρώθηκαν  οι εργασίες αναστήλωσης του Δυτικού Πύργου στον χώρο του Βυζαντινού Κάστρου Σερβίων από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Κοζάνης.

 

Μετά από αρκετούς μήνες εργασιών και με γνώμονα τον σεβασμό στην ιστορία και την αρχιτεκτονική του μνημείου, έχει πλέον ολοκληρωθεί με επιτυχία η αποκατάσταση του πύργου στην αρχική του μορφή.

 

Ως μέρος αυτής της διαδικασίας, τοποθετήθηκαν ειδικά σχεδιασμένες πινακίδες πληροφοριών και ενημέρωσης μπροστά από τα μνημεία, προσφέροντας ουσιαστική πληροφόρηση στους επισκέπτες σχετικά με την ιστορία και τη σημασία του κάθε μνημείου. Αυτή η πρωτοβουλία συμβάλλει στην εκπαίδευση και την ενημέρωση του κοινού, ενώ παράλληλα προωθεί την προστασία και την ανάδειξη του πολιτιστικού μας πλούτου.

 

Η Δημοτική Αρχή εκφράζει τις ευχαριστίες της προς την Εφορεία Αρχαιοτήτων Κοζάνης, καθώς και όλους όσους συνέβαλλαν στην υλοποίηση αυτού του έργου, συνεχίζοντας να εργάζεται σε συνεργασία με όλους τους φορείς, για τη διατήρηση και ανάδειξη του πολιτιστικού κληρονομήματος του Δήμου Σερβίων.

4 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.