Δήμος Βοΐου: Νέο ξεκίνημα για τη Φιλαρμονική Σιάτιστας του Δήμου Βοΐου

4 Απριλίου 2024
14:47
Κανένα σχόλιο

Η νέα δομή που δημιουργείται στη Φιλαρμονική Σιάτιστας  προβλέπει να λειτουργήσουν  τρία τμήματα: Φυτώριο, Μπαντίνα και Μπάντα, με υπεύθυνο διδασκαλίας τον Αρχιμουσικό Ξενιτίδη Γεώργιο.

Τα όργανα που θα διδάσκονται και μπορεί κάποιος να επιλέξει για εκμάθηση είναι τα ακόλουθα: κλαρινέτο, τρομπέτα, τρομπόνι, σαξόφωνο, φλάουτο, γαλλικό κόρνο, ενφώνιο, τούμπα, κρουστά και μελωδικά κρουστά (μεταλλόφωνο, ξυλόφωνο) ενώ παράλληλα θα διδάσκεται και Θεωρία της Μουσικής.

Τα μαθήματα θα είναι εντελώς δωρεάν για τους συμμετέχοντες.

Κάθε ενδιαφερόμενος/η μπορεί να προσέρχεται στο χώρο διδασκαλίας της Φιλαρμονικής (κτίριο Τσίπειο Οικοτροφείο) κάθε Τρίτη και Παρασκευή από τις 17:00 έως τις 21:00.

Η Δημοτική Φιλαρμονική αποτελεί ένα κύτταρο διατήρησης του πολιτισμού και της παράδοσης μας.

Στόχος του Δήμου μας είναι η προαγωγή της μουσικής παιδείας των δημοτών μας μέσω της αναβάθμισης της Φιλαρμονικής.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2465350106

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.