Σε λιγότερο από 4 χρόνια από τα Σέρβια στην Εθνική Ελλάδος (Γράφει ο Νίκος Μπουκουβάλας)

5 Απριλίου 2024
23:46
Η Αντιγόνη Παπαδοπούλου ως τον Σεπτέμβριο 2020 έκανε προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο Σερβίων ” Αστέριος Μεγαρέας . Ο ΤΙΤΑΝ Σερβίων δεν έχει γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου , αλλά το ταλέντο της Αντιγόνης ήταν ορατό . Μετά από την ομάδα της Καστοριάς πήγε στον ΠΑΟΚ , στον ΑΡΗ και σήμερα είναι παίχτρια του ΠΑΟΚ .

Η Αντιγόνη αγωνίζεται ως σέντερ φορ αλλά και μεσοεπιθετικός , έχει ύψος 178cm και είναι αριστεροπόδαρη με την μπάλα .

Σήμερα την είδα με την Εθνική Ελλάδος , έπαιξε κάτι παραπάνω από 10 λεπτά στο τέλος του αγώνα και ήταν μοναδικά επιδραστική στην επίθεση μας στη νίκη 1-0 με την ομάδα των Νήσων Φερόες .
Σε λιγότερο από 4 χρόνια από τα Σέρβια στην Εθνική Ελλάδος , μόνο μπράβο της αξίζουν .
Δεν είναι ούτε 21 χρονών και έχει πολλά να μας δείξει απ’ το πλούσιο ταλέντο της .
Η προσωπική μου εκτίμηση , επειδή παρακολουθώ γυναικείο ποδόσφαιρο , είναι ότι μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά .

Πηνελόπη και Αγαθάγγελε , αγαπήσατε πολύ τα Σέρβια , να τη χαίρεστε και εμείς να τη θαυμάζουμε .

Ν . ΜΠ .

6 σχόλια

  • Μπράβο στο κορίτσι μας μας κάνει περήφανους μπράβο στους γονείς της μπράβο και σε σένα ΝΙΚΟ να γράφεις για ΤΟΥΣ ΣΕΡΒΙΩΤΕΣ που πετυχενουν.

  • Μπράβο στο κορίτσι.
    Να υπενθυμίσω βέβαια ότι ποτέ δεν έγραψε κάποιος έναν αντίστοιχο κείμενο για την βαλκανιονίκης Στέλλα Τζηκανουλα
    Που η δημοτική αρχή Σερβίων την έδιωξε από την ομάδα των Σερβίων!

  • Όποιος θέλει να βγάλει την κακία του ας μην γράφει. Νίκο μην ακούς κανένα. Και εσύ Αντιγόνη άστους να λένε υπάρχουν άνθρωποι που ζηλεύουν την επιτυχία των άλλων. ΚΑΛΉ ΕΠΙΤΥΧΊΑ σε ότι και να κάνεις.

  • Μπουκουβάλα μιλάς εσύ για εθνική ομάδα; Που βάλατε τόσες τρικλοποδιές στη Τζικανούλα; Τα ξεχνάμε νομίζεις τι κάνατε τη περασμένη τετραετία; Καταστρέψατε τον στίβο των Σερβίων και χειροκροτούσατε και από πάνω με το κατόρθωμά σας. Μια συγνώμη δεν διάβασα, το χρωστάτε στη κοινωνία των Σερβίων.

    Υ.Γ: Το ταρτάν του γηπέδου των Σερβίων θα το φτιάξουν ποτέ; Πλέον έχει τόσες τρύπες που οι χωματόδρομοι στον κάμπο έχουν λιγότερες.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.