Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 3ου ΓΕΛ Κοζάνης επιθυμεί να συγχαρεί την ποδοσφαιρική ομάδα του σχολείου

10 Απριλίου 2024
08:37
Κανένα σχόλιο

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 3ου ΓΕΛ Κοζάνης επιθυμεί να συγχαρεί την ποδοσφαιρική ομάδα του σχολείου για τις εξαιρετικες εμφανίσεις που πραγματοποίησε καθόλη τη διάρκεια της φετινής χρονιάς.

Ο ένατος αγώνας ήταν απέναντι στην ομάδα του Ελληνικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης. Παρότι η ομάδα του 3ου ΓΕΛ προηγήθηκε 0-1 η λήξη του αγώνα τη βρήκε ηττημένη με 3-1.

Η εμφάνιση ήταν πολύ καλή και οι ποδοσφαιριστές έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους εναντίον ενός ισχυρού αντιπάλου.

Μετά από οκτώ σερί νίκες ο ένατος αγώνας άφησε τη γλυκόπικρη γεύση ότι ίσως η ομάδα θα μπορούσε και κατι μεγαλύτερο. Έφθασε ένα βήμα πριν από το φάιναλ φορ του Πανελληνίου Σχολικού Πρωταθλήματος . η ΣΎΝΘΕΣΗ: Νατσιός, Ανδρεόπουλος, Παπαδόπουλος, Βεντούλης, Βογιατζής, Μπελής,Ζάχος, Μεντεσίδης, Μπόντης Οικονόμου, Μίχος. (αλλαγές, Ζησιάδης, Παπαζήσης, Τριαντάφυλλος) Το γκολ του 3ου ΓΕΛ Ο Βογιατζής με σουτ έξω από την περιοχή στο 30΄

 

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι