Δήμος Κοζάνης: Εργασίες συντήρησης διαβάσεων επί της Γκέρτσου τις νυχτερινές ώρες της 12ης & 13ης Απριλίου

11 Απριλίου 2024
21:54

Η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κοζάνης ενημερώνει τους δημότες ότι την Παρασκευή 12 Απριλίου και το Σάββατο 13 Απριλίου και τις ώρες από τις 21:00 το βράδυ έως και τις 07:00 το πρωί, θα πραγματοποιούνται εργασίες συντήρησης στις διαβάσεις των πεζών, που βρίσκονται κατά μήκος της κεντρικής οδού Γκέρτσου.

Παρακαλούνται οδηγοί και πεζοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από τα σημεία εκτέλεσης των εργασιών, για την αποφυγή ατυχήματος.

Σας ευχαριστούμε θερμά για την κατανόηση και στήριξή σας.

Γραφείο Τύπου

Δήμου Κοζάνης

2 σχόλια

  • Παραμονή της λαϊκής αγοράς σκεφτήκατε να βάψετε διαβάσης πεζών στη γκέτσου αντε γειά τζάμπα λεφτά κρίμα

  • Άμεση η απόκριση του Δήμου, μετά την παράσυρση μαθητριών στη Γκέρτσους. Πώς θέλατε να δει διαβάσεις που ξεβάφουν στον 1ο μήνα μετά το βάψιμο; Μπράβο Μαλούτα, οι ξεβαμμένες διαβάσεις κι αυτές δικό σου κατόρθωμα είναι!
    Ας ελπίσουμε πως ο Κοκκαλιάρης θα βάλει την Τεχνική Υπηρεσία να κάνει σωστή δουλειά, όπως τη βλέπουμε τελευταία και σε διαφήμιση στην τηλεόραση. Όπως γίνεται σ’ όλη την Ευρώπη.
    Αλλιώς, πάλι μια απ’ τα ίδια!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι