Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Σιάτιστας ο Άγιος Παντελεήμων σε συνεργασία με το Τμήμα Εκπαίδευσης του ΕΚΑΒ Κοζάνης διοργάνωσαν με μεγάλη επιτυχία σεμινάριο για τα μέλη του Αιμοδοτικού Συλλόγου Σιάτιστας

11 Απριλίου 2024
21:58
Κανένα σχόλιο

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Σιάτιστας ο Άγιος Παντελεήμων σε συνεργασία με το Τμήμα Εκπαίδευσης του ΕΚΑΒ Κοζάνης διοργάνωσαν με μεγάλη επιτυχία σεμινάριο για τα μέλη του Αιμοδοτικού Συλλόγου Σιάτιστας σε θέματα Πρώτων Βοηθειών, Καρδιοαναπνευστικής Αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ) και στην Χρήση Απινιδωτή.

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Τραμπάντζειου Γυμνάσιου Σιάτιστας την Πέμπτη 11 Απριλίου 2024, από τις 17:00 έως τις 21:00. Κατά την διάρκεια του σεμιναρίου πραγματοποιήθηκε τόσο θεωρητική, όσο και πρακτική εκπαίδευση των συμμετεχόντων στην ΚΑΡΠΑ και στη χρήση του Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή. Τα μέλη του Αιμοδοτικού Συλλόγου Σιάτιστας επιμορφώθηκαν στα εξής πεδία :
Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ)- Χρήση Αυτόματο Εξωτερικού Απινιδωτή
 Αντιμετώπιση Πνιγμονής από ξένο σώμα (Λαβή Heimlich)
Πρώτες βοήθειες/Λιποθυμία
Επιληπτική Κρίση-Αντιμετώπιση
(Σε ενήλικες, παιδιά και βρέφη)
Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Σιάτιστας ο Άγιος Παντελεήμων ευχαριστεί θερμά 
– Τους εκπαιδευτές – διασώστες του ΕΚΑΒ Κοζάνης κ. Γκαραλιό Γεώργιο και κ. Τότσκα Αντώνιο για την υλοποίηση του σεμιναρίου.
– Τα μέλη του Συλλόγου που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για το σεμινάριο.
– Τον Δήμο Βόιου για την μεγάλη βοήθεια στην πραγματοποίηση του σεμιναρίου και τη συνεχή υποστήριξή του στο έργο του Συλλόγου.
Επίσης ευχαριστεί την Ταβέρνα “Τρία Πηγάδια” που πρόσφερε πίτσες σε όλους όσους πήραν μέρος στο σεμινάριο πρώτων βοηθειών.
Με εκτίμηση το ΔΣ του συλλόγου.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.