kozan.gr: H μνήμη του Κοζανίτη, κορυφαίου ξιφομάχου, Αθανάσιου Νανόπουλου, τιμήθηκε, το απόγευμα του Σαββάτου 13/4, στο πλαίσιο εκδήλωσης – αφιερώματος που πραγματοποιήθηκε στο Λαογραφικό Μουσείο Κοζάνης (Βίντεο)

13 Απριλίου 2024
19:59

H μνήμη του Κοζανίτη, κορυφαίου ξιφομάχου, Αθανάσιου Νανόπουλου, τιμήθηκε, το απόγευμα του Σαββάτου 13/4, στο πλαίσιο εκδήλωσης – αφιερώματος που πραγματοποιήθηκε στο Λαογραφικό Μουσείο Κοζάνης, με αφορμή τη δωρεά όλων των μεταλλείων, κυπέλλων και αρχείου από την κόρη του Άννα Νανοπούλου προς το Λαογραφικό Μουσείο Κοζάνης. Ο Α. Νανόπουλος υπήρξε Πρωταθλητής Ελλάδας ξιφασκίας κατά τα έτη 1936-1949 και Διεθνή Μετρ ντ’ αρμ, Αρχηγό της Ελληνικής αποστολής στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου του 1948. Την εκδήλωση διοργάνωσαν ο  Σύνδεσμος Γραμμάτων και Τεχνών, η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας κι ο Δήμος Κοζάνης.

 

 

 

 

5 σχόλια

  • Τον Κασαπίδη δεν τον κάλεσαν ; Τότε που έβαζε η Άννα έτρεχε να την στηρίξει ….ρε πως τα φέρνει τα πράγματα η ζωή ….α ρε παιδί μου τι σου είναι η πολιτική

  • Συγχαρητήρια στην κ. Νανοπούλου για την κίνηση της αυτή. Ως Κοζανίτες αισθανόμαστε κι εμείς μία περηφάνια για τα επιτεύγματα του πατέρα της.

  • ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΗΛΙΑΔΕΛΗ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ
    ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ . ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΙΝΗΣΗ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι