Μέλη και φίλοι της Δημοτικής Κίνησης “Κοζάνη-Τόπος να Ζεις” συμμετείχαν στην πανελλήνια δράση Let’s do it Greece

14 Απριλίου 2024
14:50
Μέλη και φίλοι της Δημοτικής Κίνησης “Κοζάνη-Τόπος να Ζεις” συμμετείχαν στην πανελλήνια δράση Let’s do it Greece καθαρίζοντας τον χώρο του υπαίθριου δημοτικού θεάτρου καθώς και το δασάκι γύρω από αυτό.

Ενθαρρυντική για τη διάδοση των αρχών του εθελοντισμού και του σεβασμού στον δημόσιο χώρο, ήταν η συμμετοχή των μικρών παιδιών τα οποία ακούραστα και με μεγάλο ενθουσιασμό συνέδραμαν στη δράση καθαριότητας.

Οι δημόσιοι χώροι μιας πόλης είναι ένα κοινωνικό αγαθό για όλους τους πολίτες. Αποτελούν χώρους συγκέντρωσης, αναψυχής και επικοινωνίας που συντελούν στην κοινωνική συνοχή.

Επομένως η διαφύλαξη του χαρακτήρα του δημοσίου χώρου ως κοινόχρηστου αλλά και η διατήρηση των ποιοτικών χαρακτηριστικών του όπως η καθαριότητα, η προσβασιμότητα, η ασφάλεια και η αισθητική εικόνα είναι χρέος όλων μας.

 

Τέλος, να αναφερθεί ότι στους εθελοντές μοιράστηκε κατάλληλος εξοπλισμός τον οποίο παραχώρησε η Διεύθυνση Πρασίνου του Δήμου Κοζάνης.

 

Κοζάνη 14/04/2024

Για την Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να Ζεις»

5 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.