Δελτίο τύπου του Δήμου Σερβίων για τον άκρως επιτυχημένο 1ο Αγώνα Ορεινού Τρεξίματος «Kastra Mountain Trail» που διεξήχθη το πρωί της Κυριακής 14/4 στα Σέρβια Κοζάνης

14 Απριλίου 2024
16:19

Με μεγάλη χαρά και επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 1ος Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος «Kastra Mountain Trail», που διοργάνωσε ο Δήμος Σερβίων σε συνεργασία με την Εθελοντική Ομάδα «Τρεχαλάκηδες Σερβίων», ένας αγώνας αφιερωμένος στη μνήμη του Θεόδωρου «Τέο» Χατζή, στο εντυπωσιακό τοπίο των Σερβίων Κοζάνης.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε με μεγάλη συμμετοχή και ενθουσιασμό από τους αθλητές και τους φίλους του ορεινού τρεξίματος.

Περισσότεροι από 700 αθλητές από διάφορες περιοχές της Ελλάδας και του εξωτερικού συμμετείχαν στις διαφορετικές διαδρομές του αγώνα, ανακαλύπτοντας την ομορφιά και την πρόκληση του ορεινού τρεξίματος στην περιοχή μας.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να διασχίσουν εκπληκτικά μονοπάτια με εκπληκτική θέα στον καταπράσινο τοπίο των Σερβίων, περνώντας από ιστορικά τοπία, όπως τη Βυζαντινή Καστροπολιτεία.

Η εκδήλωση συνοδεύτηκε από την παρουσία θερμής ενθάρρυνσης και υποστήριξης από τους κατοίκους των Σερβίων και όχι μόνο, προσφέροντας μια μοναδική αίσθηση φιλοξενίας σε όλους τους συμμετέχοντες.

Ο Δήμος Σερβίων εκφράζει τις ειλικρινείς του ευχαριστίες σε όλους τους αθλητές, τους εθελοντές, τους χορηγούς και τους φιλάθλους που συνέβαλαν στην επιτυχία αυτού του σπουδαίου γεγονότος. Με την υποστήριξή σας, ανυπομονούμε να δούμε τον αγώνα να μεγαλώνει και να εξελίσσεται σε έναν από τους κορυφαίους ορεινούς αγώνες της χώρας.

kozan.gr: Σέρβια Κοζάνης: Με περισσότερες από 1000 συμμετοχές πραγματοποιήθηκε, το πρωί της Κυριακής 14/4, ο 1ος αγώνας ορεινού τρεξίματος “KASTRA MOUNTAIN TRAIL” (Βίντεο & Φωτογραφίες)

5 σχόλια

  • Πραγματικά πολύ καλά οργανωμένη εκδήλωση.
    Ξεκίνησε στην ώρα της,και ήταν ΟΛΟΙ στην θέση τους.Από την καθοδήγηση που να παρκάρουμε,μέχρι και τους εθελοντές που μας ενθάρρυναν (αν και μετά το τέλος της κάθε ανηφόρας,μας υπόσχονταν ότι δεν ακολουθεί άλλη!?),με το χειροκρότημα τους!
    Θα έρθουμε και του χρόνου.
    Συγχαρητήρια!

  • Πολύ καλή η διοργάνωση. Ο κόσμος, οι αρκετοί εθελοντές που βοήθησαν, οι παροχές….. όλα ήταν άψογα.
    Πολύ καλή η διαδρομή!
    Συγχαρητήρια στο Δήμο Σερβίων και την εθελοντική ομάδα «Τρεχαλάκηδες Σερβίων»
    Και του χρόνου με υγεία!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.