Υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη ΝΔ ο Γ. Δακής

14 Απριλίου 2024
21:34

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του alphafm.gr υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη ΝΔ, θα είναι ο πρώην Περιφερειάρχης και Πολιτευτής, Γιώργος Δακής από το Νομό Κοζάνης.

Η επίσημη ανακοίνωση, θα γίνει τη Δευτέρα 15/4 από τον Πρόεδρο ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη.

alphafm.gr

23 σχόλια

  • ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΣΗ ΚΑΚΙΑ.ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΟΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΥΤΟΝ Η ΓΡΑΦΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ.ΕΣΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΑΣ ΣΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ

  • Ακόμη και σε όσους πιστεύουν πως η χώρα βαδίζει στο σωστό δρόμο, η πλειοψηφία τους συμφωνεί πως τουλάχιστον όσον αφορά την Δυτική Μακεδονία, εξακολουθεί να ισχύει το κάθε χρόνο και χειρότερα.

    Η απολιγνιτοποίηση έχει εξαγγελθεί από το 2019 και 5 χρόνια τώρα είμαστε ακόμη σε γενικόλογες θεωρητικές υποσχέσεις.

    ¨”Μαύρο” μπας και ξυπνήσει το κυβερνών κόμμα και ενδιαφερθεί για την άμοιρη περιοχή μας.

  • Ανεξάρτητα ποιος είναι ο Γιώργος Δακής ας πετάξουμε τις κομματικές ταυτότητες επιτέλους, να στείλουμε ένα μήνυμα στην κάλπη σαν περιοχή ,γιατί μας έχουν φλομώσει με τις εμβληματικές επενδύσεις και βλέπουμε να μην γίνεται τίποτα ,παρά μόνον ΑΠΕ μεγάλων ομίλων που δεν δημιουργούν καμία θέση εργασίας και καθημερινά η περιοχή μας να ρημάζει και να αδειάζει. Όσο μετράνε μεγάλα ποσοστά τόσο θα μας “γράφουν” περισσότερο.

  • Έναν άνθρωπο με ήθος, αξιοπρέπεια γνώση, εμπειρία και προσφορά στα τοπικά δρόμενα προσπαθούν κάποιοι να τον απαξιώσουν!!!!
    Εδώ ισχύει αυτό που λέει ….είναι κανών των ανικάνων να κάνουν τον ικανό…νάνο.
    “Στην Ελλάδα άπαντες οι έχοντες ονύχια αγωνίζονται να σπαράξωσιν τους έχοντες πτερά..” σημείωνε ο Ε.Ροίδης
    Προξενεί αληθινά λύπη και θλίψη να βλέπεις “μέτριους” ανθρώπους που να έχουν φθόνο για εκείνους που ξεφεύγουν από την “μετριότητα” τους.. μόνο που.. «Μετριότητα» δεν σημαίνει μέτρια νοημοσύνη.
    Είναι μία μέτρια νοημοσύνη που μισεί και φθονεί αυτούς που είναι καλύτεροι
    Πραγματικά λυπηρό!!!!

  • Καλά το κόμμα του 41% και ξέμεινε από υποψήφιους και περιμένει να κερδίσει τις εκλογές με έναν αποτυχημένο πολιτευτή;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.