Εκλέγεται η Ολυμπία Τελιγιορίδου

14 Απριλίου 2024
21:53

 

Ολοκληρώθηκαν οι προκριματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την ανάδειξη των υποψήφιων ευρωβουλευτών του κόμματος. Μετά από αίτημα πολλών εκλογικών τμημάτων, λόγω της αυξημένης προσέλευσης του κόσμου δόθηκε μία ώρα παράταση και οι κάλπες τελικά έκλεισαν στις 9 μμ.

Από τις τέσσερις υποψηφιότητες της Δυτικής Μακεδονίας, σύμφωνα με πληροφορίες του SVOURANEWS.GR το όνομα που φαίνεται πως εκλέγεται στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι η Ολυμπία Τελιγιορίδου από την Καστοριά, καθώς σε 8 από τα 12 εκλογικά τμήματα της Δ. Μακεδονίας, προηγείται με συντριπτική διαφορά.

svouranews.gr

7 σχόλια

  • εξαιρετική για μια ακόμα φορά η κ. Βέττα και ο μηχανισμός της. Μετά τις αποφάσεις που πήραν Πέρκα, Βέττα και Τελιγιορίδου επιστρέφουν δυναμικά στηρίζοντας την πρώην καστοριανή υφυπουργό και καταπνίγοντας την λαϊκή βούληση των μελών του κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ!!!!

    • Το παραμύθι σας δεν έχει δράκο. Στην κάλπη της Κοζάνης η κ. Γκάσταρη πήρε 136 ψήφους και η κ. Τελιγιορίδου 46. Ποια Βέττα λοιπόν σας φταίει;
      Τι μας λέτε δηλαδή ότι η κ.Γκάσταρη έχει περισσότερη δύναμη στον κομματικό μηχανισμό της Κοζάνης από την κ. Βέττα για αυτό και κέρδισε με τόση άνεση και διαφορά στην Κοζάνη;

  • Αν τα διφορουμενα μάλλον σχόλια για την σ Καλιοπη Βετα και τον δήθεν μηχανισμό της , εκπορεύονται από κύκλους της σ Γκασταρη, καλό είναι η Βάσω να καταταδεχτει πλέον να πλησιάσει τους απλούς ανθρωπους του ΣΥΡΙΖΑ…
    Η σ Β Γκασταρη είναι αξιόλογη προσωπικότητα-εργαζόμενη στο χώρο της υγειασ , αλλά πρέπει να μάθουμε όλοι , μηδέ εξαιρουμενησ και της σ Κ Βετα ότι κανένας άλλος δεν μας φταίει παρα μόνο και πρώτα πρώτα ο εαυτός μας…γιατι μόνο απ αυτόν κινδυνεύουμε και όχι από εσωκομματικούς «αντιπάλους» …!
    Μοναδικός μας πολιτικός αντίπαλος είναι η κυβέρνηση της Ν Δ του Μητσοτακη και τα σκληρά προβλήματα που δημιουργεί στη χώρα και σ ολους Μας :

    • εξαιρετική τοποθέτηση από έναν συνεργάτη της κ. Βέττα. Αλλά να κάνετε και μια εξίσου ισχυρή τοποθέτηση για την απολιγνιτοποίηση και την ανεργία. Η μαρίνα του Αλίμου και η Ακρόπολη μπορούν να περιμένουν!!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.