Σύλλογος Παιδιών ΑμεΑ Εορδαίας: «Χάρισε μια λαμπάδα σε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο».

15 Απριλίου 2024
13:25
Κανένα σχόλιο
Ο Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας εδώ και χρόνια με τη βοήθεια πολλών -μικρών και μεγάλων σε ηλικία- εθελοντών προετοιμάζει την εορταγορά του Πάσχα. Η εορταγορά στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια τις λειτουργικές ανάγκες του Συλλόγου αλλά και τις δραστηριότητες των παιδιών και των νέων του Συλλόγου.
Με αυτόν τον τρόπο κατορθώνει να εξυπηρετεί και να ενδυναμώνει τους γονείς και τους κηδεμόνες ΑμεΑ και να κοινωνικοποιεί ουσιαστικά τα παιδιά και τους νέους μέσα από τις ποικίλες δυνατότητες που προσφέρονται. Σας καλεί -και φέτος- να συμμετέχετε στη στήριξη όλων των παραπάνω μέσα από ένα πρόγραμμα εθελοντισμού που κινητοποιεί και ευαισθητοποιεί τους τυπικούς μαθητές στην ενσυναίσθηση και τη συμπερίληψη.
Το πρόγραμμα έχει ως εξής:
«Χάρισε μια λαμπάδα σε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο -τη γιαγιά, τον παππού, τους γονείς, κάποιον άνθρωπο μόνο του, τον ίδιο το νουνό σου- που δεν το περιμένει».
Οι μαθητές έτσι καλλιεργούνται σε μια αμφίδρομη πορεία﮲
αφ’ ενός ενημερώνονται για την κοινωνική δράση ενός Συλλόγου του τόπου τους και μαθαίνουν να συμμετέχουν σε προσπάθειες που αφορούν στο κοινό καλό και αφ’ ετέρου δίνουν
χαρά στα ίδια τους τα αγαπημένα πρόσωπα.
Με αυτές τις σκέψεις σας καλούμε να συμμετέχετε με το σχολείο ή την τάξη σας σε αυτήν την προσπάθεια.
[Το παραπάνω πρόγραμμα εθελοντισμού στηρίχτηκε και πέρυσι από τη Β’ Βάθμια και την Α’ Βάθμια Εκπαίδευση με την κοινοποίησή του σε όλες τις σχολικές μονάδας αλλά και με την πρωτοβουλία των ίδιων των Σχολικών μονάδων ή και των Συλλόγων Γονέων. Ελπίζουμε ότι και φέτος θα ευοδωθεί η όλη προσπάθεια]

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.