Πρόχειρη πλειοδοτική δημοπρασία προς εκποίηση των αμνών του Πρότυπου Κέντρου Κτηνοτροφίας και Εκπαίδευσης της Βλάστης Εορδαίας

16 Απριλίου 2024
13:18

Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας (Δ/νση Αγροτικών Υποθέσεων Δυτικής Μακεδονίας, Ζ.Ε.Π., Κοζάνη), ανακοινώνει ότι την Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 και ώρα 10:30 έως 12:30, θα επαναληφθεί η πρόχειρη πλειοδοτική δημοπρασία προς εκποίηση των αμνών του Πρότυπου Κέντρου Κτηνοτροφίας και Εκπαίδευσης της Βλάστης Κοζάνης, φυλής «Φλωρίνης-Πελαγονίας», ανερχόμενοι σε τουλάχιστον 140 ζώα, ζώντος βάρους κατά μέσο όρο 11 κιλά, υπό τους εξής όρους και υποχρεώσεις:

 1. Η δημοπρασία θα γίνει στο σύνολο των αμνών (επί του συνολικού τους βάρους) και έτσι λογίζονται και οι προσφορές των πλειοδοτών.

 2. Ελάχιστο όριο προσφοράς ορίζεται το ποσό των τεσσάρων ευρώ και ογδόντα λεπτών (4,80 €) ζώντος βάρους, σύμφωνα με τις τρέχουσες αγοραίες τιμές + Φ.Π.Α..

 3. Κανείς δεν γίνεται δεκτός στην δημοπρασία εάν δεν καταβάλει στους ενεργούντες την Δημοπρασία υπαλλήλους, ως εγγύηση, το δέκατον της αξίας του συνόλου των εκποιουμένων αμνών, με βάση τις τρέχουσες τιμές και τα κατ’ εκτίμηση συνολικά κιλά των αμνών, ανερχόμενο στο ποσό των τετρακοσίων ευρώ (400,00 €). Η εγγύηση αυτή επιστρέφεται μετά το τέλος της δημοπρασίας και κρατείται αυτή του τελευταίου πλειοδότη, η οποία επιστρέφεται σ’ αυτόν με απόδειξη μετά την έγκριση των πρακτικών της Δημοπρασίας και αμέσως μετά την κατάθεση στους ενεργούντες τη δημοπρασία υπαλλήλους στην Δ/νση Αγροτικών Υποθέσεων Δυτ. Μακεδονίας, οικείου γραμματίου, ή διπλοτύπου είσπραξης για το σύνολο του εκπλειστηριάσματος.

 4. Όποιος λαμβάνει μέρος στη δημοπρασία θεωρείται ότι έλαβε γνώση της ποιότητας, της κατάστασης και του αριθμού των εκποιημένων αμνών, καθώς και του γεγονότος ότι ο οριστικός αριθμός και το βάρος των προς εκποίηση αμνών μπορεί να παρουσιάσει αυξομειώσεις τόσο ως προς τον αριθμό, όσο και ως προς το μέσο βάρος των προβάτων. Ο πλειοδότης δεσμεύεται να αγοράσει το σύνολο των αμνών που θα είναι διαθέσιμο κατά την ημέρα της παραλαβής, καθόσον είναι αδύνατον να προσδιοριστεί επακριβώς ο συνολικός αριθμός των αμνών και το συνολικό τους βάρος την στιγμή της παραλαβής.

2 σχόλια

 • Κασαπίδη ιδου η Ρόδος…. πανε και αγορασε τα και κανε πραξη ολες τις ιδεες που μας πουλουσες 20 χρόνια….

 • Εκείνος ο Περιφερειακός σύμβουλος από Φλώρινα που έκανε 800 συνέδρια με το πρόβατο της Πελαγονίας που είναι ρε παιδιά?
  Μας είχε ζαλίσει με την αξία που έχει η συγκεκριμένη ράτσα.
  Κανένα ενδιαφέρον?
  Μάλλον δεν τον παρακολουθήσατε για να μαθαίνατε και κάτι.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.