Παναγιώτης Ματιάκης: «Άμεση και έγκαιρη η κινητοποίηση όλων για το πρόβλημα με το νερό στην Τ.Κ. του Κρόκου»

17 Απριλίου 2024
09:03

 

 Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α. Κοζάνης κ. Παναγιώτης Ματιάκης σχετικά με το πρόβλημα που προέκυψε με το νερό του δικτύου στην Τοπική Κοινότητα του Κρόκου, έκανε την εξής δήλωση:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τις αρμόδιες υπηρεσίες και τους εργαζόμενους της Δ.Ε.Υ.Α.Κ., τον Πρόεδρο της Τ.Κ. του Κρόκου κ. Νίκο Βασιλείου και τον Αντιδήμαρχο Ελίμειας- Αιανής κ. Ζήση Στημονιάρη για την άμεση και έγκαιρη κινητοποίηση, αλλά και για την άψογη συνεργασία τους προκειμένου να αντιμετωπισθεί με τον καλύτερο τρόπο και να λυθεί το συντομότερο δυνατόν το πρόβλημα που προέκυψε με το νερό του δικτύου.

Ευχαριστώ, επίσης, και τους πολίτες για την κατανόηση που έδειξαν και δείχνουν.

Οι απαραίτητες ενέργειες που θα λύσουν οριστικά το πρόβλημα εξελίσσονται με εντατικούς ρυθμούς και μόλις διασφαλιστεί πως δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα θα ενημερωθούν αμέσως οι κάτοικοι της Τ.Κ. του Κρόκου»

Παναγιώτης Ματιάκης

Πρόεδρος Δ.Σ. Δ.Ε.Υ.Α. Κοζάνης

5 σχόλια

  • Αν έχετε το θεό σας. Ευχαριστούμε που ευχαριστείται…..τους ευχάριστους…..και τους ευχαριστημένους…….Εεεειιιιιιι…….φφφςςςςςς……..κάντε τη δουλειά και μετά αληλοευχαριστιεσται

  • Τους λογαριασμούς τηλεθέρμανσης τους ελέγχετε πριν τους εκδώσετε η πρέπει να έρθουμε όλοι από το γραφείο να μας εξηγήσεις πως υπολογίζονται??? Με κατανάλωση πολύ μικρότερη λόγω ήπιου χειμώνα και με μικρή χρήση θέρμανσης, λογαριασμοί στον θεό. Τι γίνεται εκεί θα μας εξηγήσει κάποιος ?

  • Νέα δημοτική αρχή “Όλα αλλιώς” πριν λυθεί ακόμα το πρόβλημα αλληλοευχαριστιουνται, μας έχουν μουρλανει στα δελτία τύπου άνευ ουσίας, έχουμε μπλέξει.

  • Μάλλον πρόκειται περί προέδρου,που αγνοεί βασικά πράγματα,ότι υπάρχει ευθύνη και σε κάποιον ανηκει
    Καληνύχτα,γιατί με τέτοιες δηλώσεις θα αργήσει να ξημερωσειια την επιχείρηση και την πολη

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι