Στην Κοζάνη το Σάββατο 20 Απριλίου η Ελίζα Βόζεμπεργκ

17 Απριλίου 2024
09:12
Tο Σάββατο 20 Απριλίου στις 7:00 μ. μ.,η Ευρωβουλευτής και εκ νέου υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία κα Ελίζα Βόζεμπεργκ, σας προσκαλεί στο Cafe Leroi (EPMIONIO) στην Κοζάνη .
Για τη Δ.E.E.Π. N. Κοζάνης
H πρόεδρος Θωμαή Ζαρκοδήμου.

5 σχόλια

  • Να μαζευτουν να πανε ολα τα μπλε σουργελα απ τον νομό
    να χειροκροτήσουν την ακομα πιο αποτυχημενη που πριν μερικα χρονια ψηφιζε στην Ευρωπη υπερ της καταργησης του οχταωρου για καποιες εργασιακες ομαδες μαζι με τους Ζαγορακηδες και σια…!!!
    Ζητω η α(χ)ριστεια του Κουλισταν!

  • Μέχρι πότε θα φοράμε το χαλινάρι της Ε.Ε. και θα ξεπουλάμε το μέλλον των παιδιών μας και την ηθική τους ακόμη υπόσταση στους παιδεραστές και σατανολάτρες της Ευρώπης;
    Η Ν.Δ. του Μητσοτάκη είναι πολιτικά πολύ πιο ύπουλη από όλα τα άλλα κόμματα και συνεπώς αποτελεί απειλή για το ελληνικό έθνος.

  • Josep Borrell, ο άνθρωπος που κατέχει μια από τις υψηλότερες θέσεις στην ΕΕ, Ύπατος Εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής: «Η ΕΕ απέτυχε παντού – Δεν μπορούσαμε να φανταστούμε αυτό το χάλι» 16 Απριλίου, 2024 karditsastakra

  • Θα έχει μαζί της και τον κολλητό της, τον Κώστα Αχ. Καραμανλή; Ζώνη ασφαλείας να φορέσουν… Όχι σαν την άλλη φορά.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι