Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γενικού Λυκείου Νεάπολης συγχαίρουμε θερμά τον μαθητή μας Ηλία- Ευάγγελο Θεοχάρους

17 Απριλίου 2024
09:41
Κανένα σχόλιο

Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γενικού Λυκείου Νεάπολης συγχαίρουμε θερμά τον μαθητή μας Ηλία- Ευάγγελο Θεοχάρους για τις επιτυχίες του στους μαθητικούς διαγωνισμούς των Μαθηματικών, της Φυσικής και της Χημείας.

Ιδιαίτερα συγχαρητήρια του αξίζουν για την πρόκριση του στην προ-Ολυμπιάδα της Αστροφυσικής. Οι επιτυχίες του επιβεβαιώνουν την αφοσίωση στη γνώση και την καλλιέργεια του πνεύματος που τον διακρίνει.

Ευχόμαστε να έχει υγεία και επιτυχίες στη ζωή του.

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΑΤΣΙΟΥ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.