kozan.gr: Kοζάνη: Ενημερωτική εσπερίδα με τίτλο “Εξαγωγές στην Πράξη” πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 17/4 (Bίντεο & Φωτογραφίες)

17 Απριλίου 2024
17:50

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και το Επιμελητήριο Κοζάνης συνδιοργάνωσαν το απόγευμα της Τετάρτης 17 Απριλίου, στο Κοβεντάρειο, στην Κοζάνη, ενημερωτική εσπερίδα με τίτλο “Εξαγωγές στην Πράξη”. Η εσπερίδα απευθυνόταν τους επαγγελματίες του κλάδου των εξαγωγικών επιχειρήσεων να ενημερωθούν για τις πρακτικές και τις στρατηγικές που οδηγούν σε επιτυχείς εξαγωγές προϊόντων και υπηρεσιών. Οι θεματολογίες κι οι εισηγητές περιλάμβαν:

  1. Εισαγωγή στις Εξαγωγές: Εισηγητής κ. Ιωάννης Δάρας, Διευθυντής Εξαγωγών.
  2. Εργαλεία Εξαγωγικού Marketing, Εκθέσεις και B2B Συναντήσεις: Εισηγητής κ. Αλκιβιάδης Καλαμπόκης, Πρόεδρος Συνδέσμου Εξαγωγέων Κρήτης & Διευθύνων Σύμβουλος.
  3. Εξαγωγές σε Τρίτες χώρες: Εισηγητής κ. Γιάννης Χαλδούπης, Σύμβουλος Εξαγωγών.

Η διοργάνωση της εκδήλωσης ήταν πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας και Μεταφορών Νίκου Λυσσαρίδη καθώς και του Επιμελητηρίου Κοζάνης, με στόχο την προώθηση και την ανάπτυξη της εξωστρέφειας των τοπικών επιχειρήσεων και τη στήριξη της επιχειρηματικότητας.

9 σχόλια

  • Τραγικές τυπικές εκδηλωσεις λογικής 80 από τα παιδια του συστήματος Λεφτα Υπαρχουν
    Καληνυχτα κοζανη

  • Εξαγωγες;. Ποιες εξαγωγές. Παραγουμε κάτι ως κράτος για να το εξαγουμε;. Με τον τουρισμό του καλοκαιριού ζούμε τον χειμώνα. Όλα τα εργοστάσια φρόντισαν οι πολιτικοί φωστήρες να τα κλείσουν!!!.

  • Διαβάζω τα σχόλια και φρικαρω! Εμείς οι επιχειρήσεις που ήμασταν στην εκδήλωση μόνο θετικές εντυπώσεις αποκομίσαμε. Τρεις εξαιρετικοί εισηγητές που δουλεύουν στην αγορά και γνωρίζουν εξαιρετικά καλά τις απαιτητικές διαδικασίες των εξαγωγών δεν κάναν αλλά μια εισήγηση αλλά ένα πραγματικό βιωματικό σεμινάριο που προκάλεσε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση.

  • Συγχαρητήρια απο εμάς τους επιχειρηματίες μια σημαντική εκδήλωση που μάθαμε παρά πολλά. Σας ευχαριστούμε για ότι κάνετε συνεχίστε έτσι δυναμικά .

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.