kozan.gr: Πτολεμαίδα: Προχωρούν “διάφορα” στην πρώην ΑΕΒΑΛ και γύρω από τo μελλοντικό ΒΙΟ.ΠΑ.Π.

18 Απριλίου 2024
05:36
Κανένα σχόλιο

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, στην ένταξη της Πράξης «Βελτίωση συνδετήριας οδού ΑΕΒΑΛ και κόμβου ΑΕΒΑΛ»  στο Πρόγραμμα «Δυτική Μακεδονία 2021-2027» και στην προτεραιότητα «Ολοκληρωμένη Χωρική Ανάπτυξη των αστικών περιοχών και της υπαίθρου (ΕΤΠΑ)» , με συγχρηματοδοτούμενη δημόσια δαπάνη  951.191,87 €, προχώρησε η Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας. Το έργο αφορά τη βελτίωση της οδού σύνδεσης του πρώην βιομηχανικού χώρου του εργοστασίου λιπασμάτων της ΑΕΒΑΛ με την παλαιά Εθνική Οδό Πτολ/δας-Κοζάνης. Το συνολικό μήκος της οδού είναι 1447,20m από την είσοδο του ΒΙΟ.ΠΑ (πρώην ΑΕΒΑΛ) μέχρι την αρχή του ισόπεδου εγκεκριμένου κόμβου (κόμβος πρώην ΑΕΒΑΛ) επί της παλαιάς εθνικής οδού Πτολεμαΐδας – Κοζάνης. Η βελτίωση της οδού συνίσταται στην αλλαγή της διατομής της οδού. Επίσης συμπεριλαμβάνονται εργασίες ηλεκτροφωτισμού της οδού καθώς οριζόντια και κατακόρυφη σήμανση της οδού .

Παράλληλα από το Δ.Σ. της ΔΙΑΔΥΜΑ εγκρίθηκε, χθες 17 Απριλίου, η διενέργεια Διαγωνισμού και Τευχών Δημοπράτησης της υπηρεσίας με τίτλο: Μελέτη σκοπιμότητας για το υποέργο «Δημιουργία ζώνης ενεργειακών εφαρμογών έκτασης περίπου 150 στρ. εντός της έκτασης της πρώην ΑΕΒΑΛ και σε γειτνιάζον ακίνητο με το μελλοντικό ΒΙΟ.ΠΑ.Π.», ενδεικτικού Π/Υ 58.500,00 € πλέον ΦΠΑ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.