kozan.gr: Την εκπόνηση Μελέτης Στρατηγικής Τουριστικής Ανάπτυξης του Δήμου Σερβίων σχεδιάζει η Δημοτική Αρχή – Παράλληλα καταθέτει πρόταση για χρηματοδότηση, ύψους 70.000 ευρώ, για τη διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων για το 2024

18 Απριλίου 2024
06:21
Κανένα σχόλιο

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, στην υποβολή πρότασης για ένταξη και χρηματοδότηση στο Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα (ΕΑΠ) Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας περιόδου 2017-2021 της δράσης «Μελέτη Στρατηγικής Τουριστικής Ανάπτυξης Δήμου Σερβίων» προϋπ/σμού 35.000,00€ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.), προχωρά ο Δήμος Σερβίων. Παράλληλα θα υποβάλει πρόταση για ένταξη και χρηματοδότηση στο Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα (ΕΑΠ) Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας περιόδου 2017-2021 για τη δράση «Διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων έτους 2024 Δήμου Σερβίων», προϋπ/σμού 70.000,00€ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).

Με την παρούσα πράξη, ο Δήμος Σερβίων σκοπεύει να χρηματοδοτήσει ένα τμήμα των πολιτιστικών του εκδηλώσεων. Προβλέπεται να χρηματοδοτηθούν τα κάτωθι:

 οργάνωση Πολιτιστικών Εκδηλώσεων, όπως φεστιβάλ, συναυλίες και κάθε είδος εκδήλωσης πολιτιστικού και κοινωνικού χαρακτήρα
 Οργάνωση του πανελλήνιου ποδηλατικού γύρου λίμνης Πολυφύτου
 Διοργάνωση 3on3 National Tour τουρνουά μπάσκετ
 Διοργάνωση πρωταθλήματος αιωροπτερισμού στην Καστανιά Σερβίων
 Δημιουργία κινηματογραφικής λέσχης στο πολιτιστικό κέντρο Σερβίων και προβολή ταινιών
 Συμμετοχή της επιχείρησης σε κάθε είδος εκδήλωσης που θα πραγματοποιήσουν οι εκάστοτε πολιτιστικοί σύλλογοι του Δήμου
 εκπόνηση του προγράμματος των εκδηλώσεων
 επαφές με καλλιτέχνες, συγκροτήματα, Πολιτιστικούς Συλλόγους και εμπλεκόμενους
φορείς
 οργάνωση φιλοξενίας επίσημων προσκεκλημένων
 οργάνωση του χώρου για την διοργάνωση της κάθε εκδήλωσης (καρέκλες, δεξιώσεις, εξέδρες, παροχή ρεύματος, στολισμός κλπ)
 ηχητική κάλυψη και φωτισμός των εκδηλώσεων – οπτικοακουστικές λύσεις (ήχο, φως, εικόνα),
 διεκπεραίωση ζητημάτων έγκρισης και αδειοδότησης
 ανάληψη της εμπορικής διεύθυνσης της εκδήλωσής
 οργάνωση χορηγικών πλάνων
 οικονομική διαχείριση της εκδήλωσης
 εκτυπωτικές και προωθητικές υπηρεσίες
 υπηρεσίες προβολής και διάχυσης.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.