kozan.gr: 700.291,09 ευρώ θα λάβει η ΔΙΑΔΥΜΑ από το Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, μέσω ενδοδικαστικής συμβιβαστικής επίλυση διαφοράς, για τη διαχείριση των απορριμμάτων του Δήμου αυτού στις εγκαταστάσεις της εταιρίας κατά το χρονικό διάστημα από 30-9- 2021 μέχρι και σήμερα

18 Απριλίου 2024
06:09
Κανένα σχόλιο

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, 700.291,09 ευρώ θα λάβει η ΔΙΑΔΥΜΑ από το Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων μέσω ενδοδικαστικής συμβιβαστικής επίλυση διαφοράς για την διαχείριση των απορριμμάτων του Δήμου αυτού στις εγκαταστάσεις της εταιρίας κατά το χρονικό διάστημα από 30-9- 2021 μέχρι και σήμερα. Για το ιστορικό της υπόθεση  η ΔΙΑΔΥΜΑ κατέθεσε στο Διοικητικό Εφετείο Ιωαννίνων την από 29-12-2023 αγωγή της κατά του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων. Το Διοικητικό Εφετείο Ιωαννίνων
όρισε εισηγήτρια για την υπόθεση, για την ενδοδικαστική συμβιβαστική επίλυση σε συμβούλιο της διαφοράς και κάλεσε τους διαδίκους να προσκομίσουν τα έγγραφά τους. Η ΔΙΑΔΥΜΑ ανταποκρινόμενη στην κλήση κατέθεσε τα έγγραφα, όπως και ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων. Ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων μάλιστα, μετά από αίτημα παράτασης προθεσμίας για την κατάθεση των εγγράφων εξέδωσε και  απόφαση δημοτικού συμβουλίου  με την οποία ενέκρινε την ενδοδικαστική επίλυση της διαφοράς, για την καταβολή του αγωγικού κονδυλίου εκ ποσού 699.595,45 ευρώ, καθώς και για την καταβολή της δικαστικής δαπάνης εκ 695,64 ευρώ και συνολικά το ποσό των 700.291,09 ευρώ. Το ποσό αυτό θα καταβληθεί σε δύο ισόποσες άτοκες δόσεις, η πρώτη των οποίων θα καταβληθεί αμέσως μετά την ολοκλήρωση της σχετικής διαδικασίας από το Διοικητικό Εφετείο Ιωαννίνων και την έκδοση της απόφασης και η δεύτερη την 30η Ιουνίου 2024.

kozan.gr

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.