kozan.gr: O Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Κοζάνης Παναγιώτης. Ματιάκης μιλά στο kozan.gr και καταθέτει τις απόψεις του σε ΟΛΕΣ τις απορίες για το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με το νερό στον Κρόκο – Ποιο ήταν το χρονικό διάστημα που μεσολάβησε από τη στιγμή που έγινε η διαρροή διαρροή μικρής ποσότητας πετρελαίου μέχρι να γίνει αντιληπτό το πρόβλημα – Τι είδους αστοχία μηχανήματος υπήρξε – Πόσο τελικά σοβαρό κρίνει ο ίδιος ότι ήταν το πρόβλημα που δημιουργήθηκε – Θα λογοδοτήσει κανείς ή θα υπάρξουν νομικές κυρώσεις κι αν ναι σε ποια περίπτωση; (Ηχητικό)

18 Απριλίου 2024
14:54

 

O Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Κοζάνης Παναγιώτης Ματιάκης μιλά στο kozan.gr και καταθέτει τις απόψεις του σε ΟΛΕΣ τις απορίες για το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με το νερό στον Κρόκο. Ποιο ήταν το χρονικό διάστημα που μεσολάβησε από τη στιγμή που έγινε η διαρροή διαρροή μικρής ποσότητας πετρελαίου μέχρι να γίνει αντιληπτό το πρόβλημα. Τι είδους αστοχία μηχανήματος υπήρξε; Πόσο τελικά σοβαρό κρίνει ο ίδιος ότι ήταν το πρόβλημα που δημιουργήθηκε; Θα λογοδοτήσει κανείς ή θα υπάρξουν νομικές κυρώσεις κι αν ναι σε ποια περίπτωση.

 

6 σχόλια

  • Από την συνέντευξη προκύπτουν τα εξής
    Ο Πρόεδρος δεν γνωρίζει καλά το θέμα γιατί δεν είπε πλέον των άλλων,τι έδειξαν σε πρώτο βαθμό τα αποτελέσματα ελέγχου της αρμόδιας υπηρεσίας της επιχείρησης ,τινος είναι η ευθύνη από αυτόν που εκτελεί το έργο των 400.000,00 γιατί δεν μπορεί να περασε ολόκληρη μέρα, να έγινε διαρροή πετρελαίου και να μην γνωστοποιήθηκε αυτή στην επιχείρηση η της επιχειρησης
    Ευθύνες υπάρχουν που εύκολα μάλιστα προσδιορίζον ται και δεν απαλλάσσεται κάποιος που φταίει με κουβέντες του τύπου που ειπε Ε εργο εκτελείται υπάρχουν και αστοχίες ,συμβαινει κλπ
    Αντιληπτό πλέον γιατί η μονοπωλιακή επιχείρηση οδηγείται σε χρεοκοπία

  • Υποτιμάτε τη νοημοσύνη μας κύριε πρόεδρε. Θα έπρεπε να μιλάτε χωρίς ασάφειες . Πρόκειται για την δημόσια υγεία και ένα βασικό αγαθό που είναι αυτονόητο ότι θα πρέπει η υπηρεσία σας να προστατεύει πριν από εμάς για εμάς. Δεν θα θέλατε να είστε στη θέση μας.
    Και ένα ερώτημα,
    Για όσο διάστημα δεν θα χρησιμοποιούμε το νερό , θα μας το χρεώσετε;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.