Πρόσκληση σε Εκδήλωση «Πολεοδομικός Σχεδιασμός στη Δυτική Μακεδονία» ΤΕΕ – Τμήμα Δυτικής Μακεδονίας | Κοζάνη, Κυριακή 21 Απριλίου 2024, ώρες 12:00 – 14:00

19 Απριλίου 2024
12:17

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στην εκδήλωση πολεοδομικού σχεδιασμού που θα λάβει χώρα την Κυριακή, 21 Απριλίου 2024 στην Αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας, επί της οδού Δημοκρατίας 27, Κοζάνη 501 00. Δείτε την τοποθεσία εδώ: Χάρτης Google.

Η εκδήλωση έχει ως σκοπό να εξετάσει τις προκλήσεις και τις προοπτικές του πολεοδομικού σχεδιασμού στη Δυτική Μακεδονία, φέρνοντας μαζί κορυφαίους ειδικούς και αξιωματούχους σε έναν ανοιχτό διάλογο για το μέλλον της περιοχής μας.

Η παρουσία σας θα είναι πολύτιμη για τη διαμόρφωση του διαλόγου και την ανταλλαγή ιδεών. Η εκδήλωση είναι ανοικτή για όλους και ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συμμετοχή σας.

 

3 σχόλια

  • Ο Κιάνας προσπαθεί σε ενα μήνα να κάνει ότι δεν έκανε 4 χρόνια; Μας δουλευει ο τύπος;
    Αστα, δεν τρώμε κουτόχορτο

  • Ρε συ Κίανα σε Μηχανικους απευθυνεσι όχι σε Μοσχάρια να μας πουλας δρασεις για να ριξεις σταχτη στα ματια

    Επισης δεν σουπε Κανένας πως όποις δεν εχει τι να κάνει για να δειξει ότι Κάποιος είναι απλά φιλοξενεί Ομιλιες Τρίτων ;;;;

    Στην Ελλάδα ζουμε , όχι στην Ουγκάντα –
    αιντε απο κει ,

  • Για την ανύπαρκτη προεδρία του Κιάνα τόσα χρόνια δεν θα πειστούμε με τον άρτο και τα θεάματα που προσφέρει τον τελευταίο καιρό στο παρα πέντε των εκλογών.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι