kozan.gr: Aνάρτηση του Παύλου Πολάκη κατά Υπουργού Υγείας Άδωνη Γερωγιάδη για ΜΕΘ Μαμάτσειου νοσοκομείου Κοζάνης: “Ντροπή και αίσχος σου ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ”

19 Απριλίου 2024
13:11
Τα καταφερατε αδιευκρινεστε λαδεμπορα Αδωνη Γεωργιαδη μαζι με τον διοικητη της 3ης ΥΠΕ τον κυριο Μπογιατζιδη : ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΜΕΘ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ!!!
Σημερα το πρωι οι δυο εναπομείναντες γιατροί έβγαλαν τρία περιστατικά στην πλατφόρμα του ΕΚΑΒ να διακινηθούν σε άλλες ΜΕΘ «ΛΟΓΩ ΕΠΙΣΦΑΛΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΜΕΘ»!!!!!!!(φωτο2-3-4 απο πλατφοτμα του ΕΚΑΒ). Μιλαμε για μια ΜΕΘ που στηρίξαμε με προσλήψεις γιατρών όταν ήμασταν κυβέρνηση για να ανοίξει, που εδωσε τη μάχη της πανδημίας ,που ειναι η δεκατη Μοναδα στην Ελλαδα και η πρωτη σε περιφερειακες ΜΕΘ που ολη η καταγραφη και νοσηλεια των ασθενων γινεται ηλεκτρονικα ,εχοντας καταργησει το χαρτι (paperless) φωτο4
Και τωρα της βιάζετε λουκέτο γιατί δεν τη στηρίζετε με προσωπικο! Ενω οι γιατροί φωνάζουν απο πέρυσι !!!
Επικοινώνησα με το διευθυντή της ΜΕΘ τον κυριο Στοκκο πριν απο λίγο που μου περιέγραψε τη δραματική κατάσταση που βιώνουν!
ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΜΙΑ ΜΕΘ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΕΝ ΕΤΕΙ 2024 ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ!!!
Ντροπή και αίσχος σου ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ!!
Λύστε το θέμα τώρα !!

8 σχόλια

  • Την κατηφόρα όταν την πάρεις συνήθως την τερματίζεις.
    Αυτούς επέλεξε ο λαός.
    Το μόνο που μας μένει είναι να ελπίζουμε στην καλή μας τύχη, μην τυχόν και μας συμβεί κάτι.
    Γιατί “δημοκρατικά” ο λαός επέλεξε να αργοπεθαίνει στα χέρια του κάθε ανίκανου Γεωργιάδη και Μπογιατζιδη😡

  • Άντε Νουδουλάκια, μπείτε να γράψετε ότι όλα είναι τέλεια. Εμπρός τις παρωπίδες και πάρτε φόρα. Και μην αρχίσετε να λέτε πως όποιος διαφωνεί είναι ζαίος κτλ γιατί δεν πιάνει το παραμυθακι. Αλήθεια ο βουλευτής της καρδιάς μας τι κάνει επ αυτού;

  • Μια χαρα στην πτολεμαιδα μπαινουν οι ασθενεις τους ετοιμαζουν για επεμβασεις και μετα απο ωρες μη πω μερες τους δινουν εξητηριο γιατι λεει δεν εχουν αναισθησιολογους μια και οι 2 που υπαρχουν η ειναι σε ρεπο η σε αδειες η απλα δεν πηγαινουν να κανουν την αναισθησια στον ασθενη. Πιστευω αλοι φανταζομαστε τον λογο που δεν πηγαινουν!!! 41 % και ολα πανε καλα!

  • Μη χαίρεστε που σκοτώσατε το κτήνος. H σκύλα που το γέννησε ζει και είναι πάλι σε οργασμό.
    Μπέρτολτ Μπρεχτ
    Γερμανός συγγραφέας (1898-1956)

    (σχολιάζοντας τους πανηγυρισμούς μετά το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου)

  • Ελλάδα, ζούμε από τύχη! Πάμε κι όπου βγει! Δεν τους έφταναν όσους σκότωσαν στα Τέμπη. Αυτό δεν είναι κυβέρνηση, ο Δρακουμέλ που τρώει τα στρουμφάκια είναι!

  • Κρίμα , τόσο πολύ κοστίζει η λειτουργεία των ΜΕΘ, είναι άχρηστες;;;; Oi Γιατροί, έχοντας προσωπική εμπειρία είναι ήρωες, δεν κάθονται, προσφέρουν. Κρίμα Κ Γεωργιάδη λάθος κινήσεις με άσχημο αποτέλεσμα για όλη την Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΊΑ. Μην αποφασίσεις κάτι τέτοιο. Οι βουλευτές που είναι;;;;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι