kozan.gr: Mητροπολίτης Σερβίων & Κοζάνης Παύλος: «Δεν είπα τις γυναίκες κλώσσες, είπα να είναι μάνες, παρομοίωση έκανα” (Bίντεο)

22 Απριλίου 2024
08:24

Mε δηλώσεις του στο MEGA και την εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα», ο Μητροπολίτης Σερβίων & Κοζάνης κ.κ. Παύλος έδωσε διευκρινήσεις σχετικά με το πρόσφατο κήρυγμά του (δείτε εδώ). «Είπα τη γυναίκα κλώσα;;;; Είπα ότι εάν η κλώσα φύγει από τα πουλιά της, καταστράφησαν τα πουλιά της. Έτσι και η μάνα, όταν εγκαταλείπει τα παιδιά της γίνονται συμμορίες. Αυτές οι συμμορίες δεν σας ενοχλούν; Δεν τα αγαπάτε αυτά τα παιδιά; Έλεος πια! Γίνετε άνθρωποι, μανάδες θέλουμε».

«Eγώ δεν είπα τις γυναίκες κλώσσες, είπα να είναι μάνες, παρομοίωση έκανα. Είναι ωραίο αυτό με τα παιδάκια έξω και να τα κλείνουν στις φυλακές γιατί δεν έχουν μανάδες;», συμπλήρωσε.

kozan.gr: Μητροπολίτης Σερβίων & Κοζάνης κ.κ. Παύλος: “Προληπτικά μέτρα θέλουμε στα σχολεία όχι κατασταλτικά. Να φτιάξουμε ανθρώπους. Κατηγορούμε τις συμμορίες των παιδιών ενώ θα έπρεπε να κατηγορούμε τους εαυτούς μας. Εάν δεν επιστρέψει η γυναίκα στο “βασίλειο” της που είναι το σπίτι της και να μαζέψει όπως η κλώσσα τα πουλάκια της έτσι θα πορεύονται τα παιδιά. Να εγκληματούν το ένα στο άλλο – Mητέρες θέλουμε, να φτιάξουμε πάλι τα παιδιά μας . Να ξανα-αναστήσουμε την Ελλάδα μας, που έχει γίνει περίγελος σε όλο τον κόσμο” (Βίντεο)

2 σχόλια

  • Σωστά τα λέει ο Σεβασμιοτατος γιατί την οικογενεια την κρατάει η μάνα αλλά πρέπει να καταλάβει πως εάν σήμερα δεν δουλέψει και η μητέρα δεν την βγάζουν τα νοικοκυριά με μισθούς 700σιων με 1000ων €…….και να μάθουμε και εμείς οι πατεράδες όταν λείπει η μάνα να είμαστε εμείς δίπλα στα παιδιά μας και όχι στο καφενείο για τσίπουρα…..

  • Μια χαρά τα είπε ο δεσπότης. Ας όψεται το Πρώτο Ψέμα, που απομόνωσε μια φράση για να κατασκευάσει ανύπαρκτο θέμα και ν’ αποπροσανατολίσει τους πολίτες.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι