Ο Συνδυασμός Κοκκαλιάρη (Μαζί για την Κοζάνη) απαντά και πάλι στην Δημοτική Κίνηση: «Κολλημένος στο πληκτρολόγιο του παραμένει ο κ. Κουζιάκης»

22 Απριλίου 2024
15:17

Δυστυχώς, ο κ. Κουζιάκης συνεχίζει να αποφεύγει να μας απαντήσει εάν πήγε τελικά στον Κρόκο ή όχι. Όπως επίσης, εάν κάποιος Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξής του, βοήθησε στο έργο των εθελοντών ή όχι.

Ισχύει ότι ακόμη και «λαλίστατα» μέλη της Κίνησής του, έλαμψαν δια της απουσίας τους;

Επιπλέον, η εμμονή του για τον τρόπο που διαχειρίστηκε η ΔΕΥΑΚ το ζήτημα με το νερό στην περιοχή, ακυρώνει όλες τις άοκνες προσπάθειες που κατέβαλλαν από την πρώτη στιγμή οι εργαζόμενοι της Δημοτικής Επιχείρησης, πετυχαίνοντας τη γρήγορη και αποτελεσματική αντιμετώπισή του.

Δηλαδή οι απαντήσεις που μέχρι στιγμής δόθηκαν από την Επιχείρηση δεν ήταν οι δέουσες, σύμφωνα με το “Κοζάνη, Τόπος Να Ζεις”;

Κλείνοντας, συμβουλεύουμε εκ νέου και σε φιλική διάθεση τον κ. Κουζιάκη να μην επαναπαύεται στην υποστήριξη των διαδικτυακών του «φίλων», αλλά να προτιμά τη δια ζώσης επαφή με τους δημότες και τα προβλήματα που ανακύπτουν.

 

Γραφείο Τύπου

Συνδυασμού

Μαζί για την Κοζάνη

9 σχόλια

  • Η δημοτική αρχή και η επιχείρηση θα απαντήσουν τελικά στο απλό ερώτημα
    Ποιος φταίει ο εργολάβος η η επιχείρηση;
    Τα λοιπά που αναγράφει είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε
    Θα περιμένουμε απαντηση,από το απρόσωπο δελτίο τύπου ξ Ομερτά;

  • Ρε Κουζιάκη πριν τις εκλογές ούτε καλημέρα λέγατε στους δημότες και φυσικά συνεχίζετε να μην λέτε και σας πείραξε που ο Κοκκαλιάρης λέει καλημέρα δια ζώσης με τους πολίτες??? Από την πρώτη στιγμή της ανακάλυψης του ατυχήματος η δημοτική αρχή Κοκκαλιάρη έτρεξε και στάθηκε δίπλα στους δημότες και φυσικά έλυσε το πρόβλημα που δημιουργήθηκε!!! Πραγματικά θλιβερή η εικόνα της αντιπολίτευσης που ψάχνει να βρει κάτι να πιαστεί ώστε ντε και καλά να βρεθεί νέο θέμα….

  • Υπάρχει παράταξη???? Δεν νομίζω…. Οι ίδιοι γράφουν που γράψαμε κσι στο προφίλ του Δήμου. Την παράταξη την ξεχάσανε οι εκλεγμένοι και ειδικά ο επικεφαλής τώρα που έγινε η δουλειά τους. ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΠΑΡΆΤΑΞΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ

  • Δήμαρχε , ξύνεσαι στην γκλίτσα της Δημοτικής Κϊνησης ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΖΕΙΣ.Μήπως είχες την απαίτηση να επισκευάσει τη βλάβη ο Κουζιάκης ; εσύ διοικείς το Δήμο κι εσύ εχεις την ευθύνη.

    Στο Γραφείο τύπου συμμάζεψέ τους γιατί δεν κάνουν πολιτική , αλλα παραπολιτική στο όνομά σου και με τον τρόπο αυτό εσύ χάνεις. Σύνελθε κι είναι αρχή ακόμα.

  • Η Κινηση είναι αντιπολίτευση και δεν περιμένουμε να λύνει προβλήματα, πρέπει επιτέλους να αντιληφθείτε ότι είστε δημοτική αρχή. Να περιμένουμε ανάρτηση και στην ιστοσελίδα του Δήμου ή τουλάχιστον αυτό το καταλάβατε;

  • Ο αλλος λεει οτι λεει καλημερα ο κοκκαλιαρης ο αλλος δε λεει καλημερα αρα ειναι καλος ο κοκαλλιαρης χαχα πλακα εχου τα στανταρ σας . Και οι δυο την ιδια πολιτικη ακολουθουν δε βλεπω να βελτιωνεται κατι ισα ισα χρησιμοποιει τις εταιρειες του και περνει εργολαβιες ο κοκαλλιαρης. Ασε ρε που ειχε παρει σβαρνα ολους τους φανους

  • Φτανει. ξεφτιλιστικατε αρκετα. ειναι βλακεια να ζητας απο εθελοντες να κανουν δικη σου δουλεια. δεν το καταλαβαινεις; Αιντε σοβαρευτειτε.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.