Προσθήκη νέου οχήματος στο Δήμο Σερβίων για αποτελεσματικότερες υπηρεσίες

22 Απριλίου 2024
17:05

Ο Δήμος Σερβίων επενδύει στη βελτίωση των υπηρεσιών του προς τους πολίτες, προσθέτοντας ένα ακόμα όχημα στον στόλο του. Αυτή η πρωτοβουλία αποσκοπεί στην ενίσχυση της κινητικότητας και της αποτελεσματικότητας των δημοτικών υπηρεσιών.

Το νέο όχημα, με τις σύγχρονες τεχνολογικές του προδιαγραφές, θα χρησιμοποιηθεί για την αναβάθμιση των δρομολογίων των υπηρεσιών που παρέχονται από το δήμο. Με αυτόν τον τρόπο, θα βελτιωθεί η εξυπηρέτηση των πολιτών και θα ενισχυθεί η ανταπόκριση σε επείγουσες καταστάσεις.

Η προμήθεια του εν λόγω οχήματος καλύφθηκε από τον προϋπολογισμό εξόδων του τρέχοντος έτους και εντάσσεται στο συνολικό δημοτικό σχεδιασμό, για την ενίσχυση αλλά και ανανέωση του δημοτικού στόλου, ο οποίος αναβαθμίζεται τα τελευταία χρόνια συνεχώς.

Ο Δήμαρχος Σερβίων Χρήστος Ελευθερίου δήλωσε: «Η προσθήκη αυτού του νέου οχήματος είναι μέρος της δέσμευσής μας για την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στους πολίτες μας. Συνεχίζουμε να επενδύουμε σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό και προσωπικό, προκειμένου να ανταποκριθούμε αποτελεσματικά στις ανάγκες του δήμου μας».

 

2 σχόλια

  • Τελικά ο Ελευθερίου μπόρεσε και έκανε έναν Δήμο που δεν έχει σχέση με το παρελθόν στον εξοπλισμό τουλάχιστον.
    Βέβαια αμάξι πήρε αλλά όπως θα έλεγε και ο κ.Βασίλης χρωστάει τη Δεη.
    Χάθηκε ο κ.Βασίλης.Μπήκε στο χρονοντούλαπο ή κάτι ετοιμάζει στη Μ.Ρ. εποχή;

  • Πραγματικά. Έχει περισσότερα αμάξια από δουλειές. Περισσότερα από μαθητές.
    Α επίσης μπράβο που το ολοκαίνουργιο απορριματοφορο αγορασμενο με τους φόρους μας το χρησιμοποιεί ιδιώτης εργολάβος δεν έχει στην ιδιοκτησία του ούτε φουρκα!
    Πάντως κακώς λες για την ΔΕΗ. Το χρέος έχει ξεπεράσει κατά πολλού κάθε προηγούμενο ρεκόρ. Σκασιλα μας. Όταν ξαναπτωχευσουμε εμείς θα έχουμε σύνταξη δημάρχου !

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.