Δυτική Μακεδονία: Η μόνη περιφέρεια στην Ελλάδα που δεν κάνει στάση η Ολυμπιακή φλόγα (του Βαγγέλη Παρασκευόπουλου)

22 Απριλίου 2024
17:29
Η μόνη περιφέρεια στην Ελλάδα που δεν κάνει στάση η Ολυμπιακή φλόγα. Ούτε καν στην γενέτειρα του Ολυμπιονίκη και Παγκόσμιου πρωταθλητή Mίλτου Τεντόγλου.  Γιατί;;;;; Λέπρα έχουμε; Ακόμα και τώρα δεν είναι αργά.

14 σχόλια

  • Για το Αθηνοκεντρικό μας κράτος απλά είμαστε μια περιφέρεια αποακρυσμένη που έχει αρκούδες, πρόβατα και φωτοβολταϊκά. Τι δεν καταλαβαίνεις κύριος?

    • Το Αθηνοκεντρικό κράτος σας πείραξε… Οι πολιτικοί που έχετε ότι ασχολούνται μόνο με την απουκρά και τίποτα και είναι για τον … ασβέστη το σκεφτήκατε ;;; Δεν μπορεί βα πάει παντού και να μην έρχεται εδώ.. Το κράτος δεν ήθελε.. Ας μας δείξει η δημοτική αρχή Κοζάνης … Φλώρινας … Καστοριάς … Γρεβενών , τι ενέργειες έκαναν όταν αντελήφθη καν ότι…το « κακό κράτος» δεν έκανε τίποτα… Ούτε ένα τηλέφωνο ούτε μια επιστολουλα δεν έκαναν . Και για τις απουκρες αν δεν χρηματοδοτούσε η περιφέρεια δεν θα έκαναν τίποτα… Τελικά ίσως οι μη κατάλληλοι πολιτικοί να ζουν ΜΟΝΟ ανάμεσα μας..

  • Η Δυτικη Μακεδονια δεν έχει θάλασσα.Δεν ειμαστε τουριστικοί…
    Είμαστε μόνο για φωτοβολταϊκά,ανεμογεννητριες κηπακους και κοτουλες.
    Είμαστε για την δίκαιη μετάβαση στην ερημοποιηση της περιοχής.
    Είμαστε πολίτες κατώτεροι, τριτης κατηγορίας.

  • Να παραπονείται η Καστοριά το καταλαβαινω….αντε και η φλωρινα!!!!αλλα η πιο άσχημη πόλη της Ελλάδας,η κοζανη,από που και ως που!!!!ας μείνει με τις αποκριες και τα….μπρε μπρε!!!!!ως εκει!!!!

  • Χαχα κάναμε απούκρια τι θέλτε μωρέ καρνάβαλος θέατρο (θέατρα όλοι)φάτε μάτια ψάρια κπ
    Ο πολιτισμός πέθανε χθές,η περιοχή ερήμωσε,οι νέοι έφυγαν χθες,νομός ανήπαρκτος και σε πολύ χαμηλή εκτίμηση από τους κυβερνώντες.
    Ειλικρινά πρέπει να λυπόμαστε που η κατάντια της περιοχής που άνθιζε (σε περίοδο παχέων αγελάδων)τελείωσε έτσι απλά,,,γιατί θέλετε να τελειώσει!
    Και ερωτώ ποιος…. θα έρθει να κάνει εδώ επένδυση και γιατί το κίνητρο ποιο;κρίμα και πάλι κρίμα.
    μήπως οι αυτό στην τελική στημένο;(ήρεμα ρωτάω)

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.