Γ. Αδαμίδης: “Μετά από αναμονή 45 μηνών το ζήτημα της απονομής των επικουρικών συντάξεων των ασφαλισμένων στον Όμιλο ΔΕΗ φαίνεται ότι λαμβάνει τέλος”

24 Απριλίου 2024
12:31
Μετά από αναμονή 45 μηνών το ζήτημα της απονομής των επικουρικών συντάξεων των ασφαλισμένων στον Όμιλο ΔΕΗ φαίνεται ότι λαμβάνει τέλος.
Συγχαρητήρια στο Σωματείο Συνταξιούχων Ομίλου ΔΕΗ ΑΔΜΗΕ ο ΠΥΛΏΝΑΣ για τις προσπάθειες και σε κάθε άλλο σωματείο συνταξιούχων προκειμένου να πετύχουν δυστυχώς τα αυτονόητα(αλλά στην Ελλάδα ζούμε).
Μετά λόγου γνώσεως λόγω και της προηγούμενης ιδιότητάς μου, πολλά ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ όμως αξίζουν στον φίλο και μέλος της διοίκησης της ΓΕΝΟΠ /ΔΕΗ Νίκο Χατζάρα για τις άοκνες προσπάθειές του προκειμένου να επιτευχθεί η λύση. Τα
Συγχαρητήρια αξίζουν και στους συναδέλφους της πληροφορικής για την ολοκλήρωση του προγράμματος.

2 σχόλια

  • Το θέμα της ΕΑΣ που αποτελεί πλέον λαμπρό πεδίο σκηνοθεσίας διαφόρων σεναρίων από τους δημοσιγράφους κάθε λίγο και λιγάκι χωρίς τελειωμό, θα συγκινήσει επιτέλους κανέναν? Η καλά θα κρατεί και θα σέρνεται σαν μέθοδο του τυριού και του καρότου, κρατώντας “oμήρους” τους συνταξιούχους, περιμένοντας μεγάλο χρονικό διάστημα, παρόλες τις συνεχείς δεσμευσεις ακόμα και υπουργών? Και μην πείτε οτι δεν μπορεί να βρεθεί ένας άνθρωπος που επιτέλους να καταλήξει σε ένα δόκιμο τρόπο εξορθολογισμού της ΕΑΣ και μετατιθεται συνεχως η επιλυση, εμφανίζοντας σενάρια επι σεναρίων, λες και πρόκειται να κατασκευαστεί και δοκιμαστεί πύραυλος για το διάστημα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι