Δήμαρχος Κοζάνης και έμποροι σε μία συνάντηση εφ’όλης της ύλης για όλα τα θέματα – «Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε όλοι μαζί, για το καλό του τόπου μας», τονίζει ο Γιάννης Κοκκαλιάρης (Βίντεο & Φωτογραφία)

24 Απριλίου 2024
20:01

Μία άκρως εποικοδομητική συνάντηση είχε το μεσημέρι της Τετάρτης 24 Απριλίου 2024, ο Δήμαρχος Κοζάνης Γιάννης Κοκκαλιάρης με το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης.

Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο, παρουσία του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Αθανάσιου Δραγατσίκα, του Αθανάσιου Σβώλη (Γραμματέα), της Μαργαρίτας Χαντζιάρα (Ταμία), της Ασπασίας Πρωΐτση (Μέλος), του Θωμά Γκατζόφλια (Μέλος), του Γιώργου Τζέλλου (Μέλος) και των Αντιδημάρχων Κίκας Χατζημανώλη – Φουρκιώτη (Τουρισμού, Πολεοδομίας & ΚΕΠ), Γιάννη Ιωαννίδη (Πολιτισμού, Αθλητισμού & Βιβλιοθήκης) και Κώστα Κουρού (Οικονομικών & Διοικητικών Υπηρεσιών).

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης επιβεβαιώθηκε η άριστη συνεργασία που ήδη υπάρχει μεταξύ της Δημοτικής Αρχής Κοκκαλιάρη και του Εμπορικού μας Κόσμου, στοχεύοντας σε από κοινού εκδηλώσεις και δράσεις κατά το τρέχον έτος, για την τόνωση του τοπικού επιχειρείν, της εξωστρέφειας και της ανάπτυξης, που τόσο ανάγκη έχει ο τόπος μας.

Γραφείο Τύπου

Δήμου Κοζάνης

2 σχόλια

  • Μια βόλτα ακόμη και στους πιο εμπορικούς δρόμους της Κοζάνης , δείχνει την απελπιστική κατάσταση του εμπορικού κόσμου. Τα εκατοντάδες κενά καταστήματα δεν αφήνουν ελπίδες για ένα καλύτερο αύριο. Φυσικά οι συσκέψεις με την συνοδεία των αναγκαίων φωτογραφιών και συνεντεύξεων στο μυαλό ορισμένων θα τα λύσουν όλα.

  • Οι μόνοι που γελουν είναι οι της δημοτικής αρχής. Οι υπόλοιποι αναστενάζουν αλλα που μα το καταλάβουν κάποιοι….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι