Χ. Γκοβεδάρος: “Απόλυτα κατανοητή η αναστάτωση που προκαλείται σε μερίδα κατοίκων της ευρύτερης περιοχής Σερβίων – Βελβεντού για τη δεύτερη συνεχόμενη Κυριακή που θα απαγορευθεί η κυκλοφορία οχημάτων στην Υψηλή Γέφυρα Σερβίων

24 Απριλίου 2024
20:15
Απόλυτα κατανοητή η αναστάτωση που προκαλείται σε μερίδα κατοίκων της ευρύτερης περιοχής Σερβίων-Βελβεντού για τη δεύτερη συνεχόμενη Κυριακή που θα απαγορευθεί η κυκλοφορία οχημάτων στην Υψηλή Γέφυρα Σερβίων μεταξύ των ωρών 10:00-18:00.
Όμως είναι πολύ σημαντική η ολοκλήρωση των δοκιμαστικών φορτίσεων στον κρίσιμο πρόβολο Μ6-2 όπου έγινε η επέμβαση-ενίσχυση τον Οκτώβριο 2023 και σε ορισμένα αμφιέρειστα τμήματα.
Οι εργασίες αυτές πρέπει να λάβουν χώρα εντός του έργου της συντήρησης και στεγάνωσης της πλάκας καταστρώματος για τεχνικούς λόγους.
Οι δοκιμαστικές φορτίσεις δίνουν μία εικόνα αντοχής της γέφυρας στα κρίσιμα σημεία της.
Μέχρι την εκκίνηση του έργου της συνολικής αναβάθμισης και ενίσχυσης του έργου ενδεχομένως να χρειαστεί επανάληψη των δοκιμαστικών φορτίσεων σε σημεία και σε χρόνο που θα υποδειχθούν από τον τεχνικό σύμβουλο του γέφυρας και των επιστημονικών υπευθύνων.

8 σχόλια

  • Το πρόβλημα είναι η επιλογή της ώρας κλεισίματος. Οι επόμενες, αν χρειαστούν, να είναι σε ώρες που δεν επηρεάζουν την τοπική κοινωνία και τον ενδεχόμενο τουρισμό.

  • Την Κυριακή έχει αγώνα επίδειξης στο Βελβεντό. Σκέφτηκε κανείς του αγωνιζόμενους που θα πρέπει να κάνουν τον γύρο της λίμνης για να φύγουν; Δεν γίνεται να τελειώσει νωρίτερα η δοκιμή φόρτισης;

  • Πως έρχονται τα πράγματα!!γεφυροποιε Γκοβεδαρο θυμάσαι τι δηλώνει σε προηγούμενα κλεισιματα; Να τρως μόνο μεγάλες μπουκιές. Ο Στέργιου δεν αντιδρά για τη ζημιά που θα υποστεί το Βελβεντο τώρα που έχει και εκδήλωση.

  • Εξαιρετικός ο κ.Γκοβεδάρος. Γνώση, ειλικρίνεια και πολιτικό ήθος. Η νέα γενιά πολιτικών ελπίζω να μη μας απογοητεύσει στο μέλλον.

  • Αγαπητέ συναδελφε ,έχετε την καλωσύνη να μας πληροφορήσετε τον συντάξαντα μελετητή το πλάνο των δοκιμαστικών φορτίσεων ,τον επιβλέποντα και τον αξιολογητή των αποτελεσμάτων των δοκιμαστικών φορτισεων .Εχει τα απαραίτητα κατα νόμον προσόντα ,έχει το προβλεπόμενο απο το νόμο πτυχίο Μελετητή .
    Με εκτιμηση
    Γεωργιος Θ.Τζέλλος
    Πολιτικός Μηχανικός

  • γκοβεδαρος ηθος,συνεπεια,εργατικοτητα απ τα λιγα προσωπα που ξεχωριζουν απο τον συνδυασμο του αμανατιδη

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι