Kozan.gr: Κοζάνη: Η εναρκτήρια εκδήλωση, στο πλαίσιο του 50ου Φεστιβάλ ΚΝΕ – «Οδηγητή», πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 26 Απρίλη, στην Πλατεία Αλώνια (Βίντεο & Φωτογραφίες)

26 Απριλίου 2024
21:33

Η εναρκτήρια εκδήλωση, στο πλαίσιο του 50ου Φεστιβάλ ΚΝΕ – «Οδηγητή», πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 26 Απρίλη, στην Πλατεία Αλώνια στην Κοζάνη. Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλάμβανε:

  • Μουσικό Αφιέρωμα σε καλλιτέχνες που έχουν συνδεθεί με την 50χρόνη ιστορία του θεσμού των Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή.
  • Χαιρετισμό από τον Κώστα Σταμπολίδη, στέλεχος του ΚΚΕ
  • Ομιλία από την Αναστασία Γεωργιάδου, μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ, Γραμματέας του ΣΠ Δυτικής Μακεδονίας της ΚΝΕ
  • Η βραδιά έκλεισε  με Λαϊκό-Ρεμπέτικο Γλέντι.

6 σχόλια

  • Κάποτε πριν 35 χρόνια έσφυζαν από ζωή και νεολαία οι εκδηλώσεις της ΚΝΕ .
    Τώρα μια καταρευση φανερή γεμάτη θλίψη…
    Δε φταίνε οι ουμανιστικές-ανθρωπιστικές αντιληψεις σύντροφοι . «Φταίει το κακό το ριζικό μας» οπωσ έγραψε ο Κ Βάρναλης, όταν δεν μπορούμε να ανανεώσουμε στοιχειωδως τις ιδεεσ και την πολιτική μας ανάλογα με τις εξελίξεις της ανθρωπότητας…
    Φτάνει πια μην κάνουμε πως δεν καταλαβαίνουμε κι ότι δήθεν φταίνε όλοι οι άλλοι για το κακό μας το χάλι..!

  • Αναχρονιστικό το κόμμα αυτό και πίσω από την εποχή του.
    Επίσης η ηγεσία του είναι πλέον ένα πιόνι του βουλευτικού συστήματος καθώς δεν ασκεί ουσιαστική αντιπολίτευση και διατηρεί σταθερά νούμερα για να παίρνει τους βουλευτικούς μισθούς εσαεί.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.