Διακρίσεις για τη Σχολή Πυροσβεστών Πυροσβεστικού Σώματος (Σ.Π.Π.Σ.) με έδρα την Πτολεμαΐδα στους Στρατιωτικούς Αθλητικούς Αγώνες (Αγώνες Πρωταθλημάτων Στρατιωτικών Σχολών ΕΔ & Σχολών ΣΑ 2024)

26 Απριλίου 2024
21:26
Κανένα σχόλιο

 

Στρατιωτικοί Αθλητικοί Αγώνες (Αγώνες Πρωταθλημάτων Στρατιωτικών Σχολών ΕΔ & Σχολών ΣΑ 2024).

  • Κατόπιν προφορικής ενημέρωσης που είχαμε από τη Διοικητή της Σχολής Πυροσβεστών Πτολεμαΐδας , Πύραρχο Αρχοντία Σερέτη , στα πλαίσια διοργάνωσης των ανωτέρω αγώνων και φέτος οι σχολές της Πυροσβεστικής Ακαδημίας , Σχολή Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος (Σ.Α.Π.Σ.) με έδρα την Κηφισιά – Σχολή Πυροσβεστών Πυροσβεστικού Σώματος (Σ.Π.Π.Σ.) με έδρα την Πτολεμαΐδα και το Παράρτημα της Σχολής Πυροσβεστών με έδρα το Τσοτύλι  , συμμετείχαν  ενεργά  στα ατομικά αλλά και στα ομαδικά αθλήματα κατακτώντας σημαντικές διακρίσεις.
  • Συγκεκριμένα διακρίθηκαν :
  • Σ.Α.Π.Σ. :    Ιωάννου Ορφέας ΧΡΥΣΟ στα 1500 μ.   ,  Ιωάννου Ορφέας ΧΡΥΣΟ στα 3000 μ. ,   Ιωάννου – Τύμπας Γιαμούζης – Καψαλής  ΧΑΛΚΙΝΟ  Σκυταλοδρομία (4χ400) , Καψαλής Γεώργιος ΧΡΥΣΟ 800 μ. .
  • Σ.Π.Π.Σ. : Γιάννος Νικόλαος ΧΡΥΣΟ τένις , Καψούρας Νικόλαος ΧΡΥΣΟ 100 μ. , Ελευτεριάδη Αλεξάνδρα ΧΡΥΣΟ ακόντιο , Μέγας Γεώργιος ΑΣΗΜΕΝΙΟ 1500 μ. , Δάσκαλος Λουκάς ΑΣΗΜΕΝΙΟ 400 μ. , Καψούρας – Αθανασιάδης – Μπρόντρας – Δάσκαλος ΧΡΥΣΟ Σκυταλοδρομία (4χ400) , Μέγας Γεώργιος ΑΣΗΜΕΝΙΟ 800 μ. , Μπάσκετ ανδρών ΧΡΥΣΟ και Γκιόκας Χαρίσης ΧΑΛΚΙΝΟ σκάκι.
  • Συγχαρητήρια σε όλους τους σπουδαστές Της Πυροσβεστικής Ακαδημίας για την συμμετοχή τους  στο   πρωτάθλημα Στρατιωτικών Σχολών ΕΔ και Σχολών ΣΑ 2024  . Όλοι οι αθλητές   δούλεψαν σκληρά , μεθοδικά και πειθαρχημένα ακολουθώντας αυστηρά το πρόγραμμα  των προπονήσεών τους , πέραν του ωραρίου της καθημερινής τους εκπαίδευσης , ώστε να κατακτήσουν επίπεδο αντάξιο των αγώνων που κλήθηκαν να αγωνιστούν.
  • Συγχαρητήρια και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους προπονητές όλων των ομάδων.
  • Τέλος ευχαριστούμε τον Δήμαρχο  Εορδαίας κ. Παναγιώτη Πλακεντά που στάθηκε αρωγός της  Σχολή Πυροσβεστών Πτολεμαΐδας

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.