Δήμος Κοζάνης: Άλλες 80 στειρώσεις αδέσποτων ζώων συντροφιάς πραγματοποιήθηκαν το τριήμερο 22, 23 και 24 Απριλίου – Συνολικά 230 μέσα στον Απρίλιο – Νέα δράση προγραμματίστηκε τον Μάιο

26 Απριλίου 2024
21:07

Με πολύ υψηλή συμμετοχή πραγματοποιήθηκε ένα ακόμη τριήμερο δωρεάν στειρώσεων αδέσποτων ζώων συντροφιάς στον χώρο του Δημοτικού Κτηνιατρείου στη Λευκόβρυση, το οποίο έλαβε χώρα από τη Δευτέρα 22 Απριλίου έως και την Τετάρτη 24 Απριλίου 2024.

Πιο συγκεκριμένα, έγιναν 80 δωρεάν στειρώσεις, σημάνσεις, εμβολιασμοί και αποπαρασιτώσεις σε σκύλους και γάτες, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των στειρωμένων αδέσποτων ζώων μόνο για τον μήνα Απρίλιο, στα 230.

Επισημαίνεται ότι η εν λόγω δράση υλοποιήθηκε υπό την αιγίδα και την πλήρη υποστήριξη του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού «Tierarzte-pool», εντασσόμενη στο ολοκληρωμένο πρόγραμμα διαχείρισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς του Δήμου Κοζάνης.

Η Δημοτική Αρχή ενημερώνει ότι δρομολογεί έναν νέο κύκλο δωρεάν στειρώσεων αδέσποτων ζώων συντροφιάς από τις 15 έως και τις 21 Μαΐου 2024. Oι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο του Δήμου 2461350457, ώστε να ενημερωθούν σχετικά και να προγραμματίσουν ραντεβού.

 

Γραφείο Τύπου

 Δήμου Κοζάνης

3 σχόλια

  • Υπάρχει σύμβαση με ιδιώτη κτηνίατρο για στειρώσεις και μας φέρνετε εθελοντές ;;; Γιατί δεν μιλάτε ανοιχτά για το τι γίνεται με τους ιδιώτες κτηνίατρους της περιοχής;;

  • Βρείτε άτομα εθελοντές, υπάρχουν αρκετά, να τους παρέχετε τα μέσα, όχημα μεταφοράς, χρήσιμα εργαλεία ώστε να φέρουν αδέσποτα για στείρωση που δεν τα φροντίζει κανείς, είναι κρίμα να μην στειρωθουν, βρίσκονται κυρίως στις παρυφές της πολης

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.